Bianca Ingrosso:

Totalrenoverte leiligheten - ikke fornøyd

Den svenske influenseren pusset opp leiligheten i fjor, men nå vil hun gjøre endringer.

VIL GJØRE ENDRINGER: Det er ikke lenge siden Bianca Ingrosso pusset opp leiligheten, men nå er hun ikke fornøyd lenger. Foto: TT Nyhetsbyrån / NTB Scanpix
VIL GJØRE ENDRINGER: Det er ikke lenge siden Bianca Ingrosso pusset opp leiligheten, men nå er hun ikke fornøyd lenger. Foto: TT Nyhetsbyrån / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For rundt ett år siden ble det kjent at den svenske influenseren og «Wahlgrens Värld»-profilen Bianca Ingrosso (25) hadde solgt leiligheten sin i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm, til fordel for «drømmeleiligheten» på Östermalm, også i Stockholm.

I august viste 25-åringen stolt frem den nye leiligheten på sin egen YouTube-kanal, etter flere måneder med totalrenovering. Ingrosso hadde blant annet fjernet veggen som skilte kjøkkenet fra stua, skiftet ut kjøkkenet, malt alle vegger og bygget garderobeskap fra gulv til tak.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

- Jeg har virkelig gått «all in» i denne leiligheten. Det har ikke vært billig. Jeg har ikke vært gjerrig, men det er jævlig verdt det. Jeg har faktisk aldri følt meg mer hjemme et annet sted på noe tidspunkt i mitt liv, enn i denne leiligheten, forteller hun i videoen.

Nå ønsker hun imidlertid å forandre leiligheten - et halvt år etter hun ble ferdig med renovasjonen.

Lei av gull

Ifølge Expressen hadde Ingrossos leilighet en prisantydning på nesten ti millioner svenske kroner, men det er hittil ukjent hva hun faktisk betalte. Det er heller ikke kjent hva prisomfanget var på renoveringen, men slik Ingrosso selv avslører var ikke prosessen billig.

Det er i en YouTube-video fra starten av februar at influenseren forteller at hun nok en gang ønsker å gjøre endringer i leiligheten sin.

- Jeg vil gjøre om på så mye. Vekk med det som er gull, og inn med mer natur, treverk, brunt, svart, grått, forteller hun i videoen, før hun oppgitt spør seg selv:

- Hvorfor er jeg sånn her?

Senere i videoen kommer det også frem at Ingrosso kan tenke seg å bytte ut møbler, som sofabord, nattbordslampene og nattbordene.

- Bytte ut en del av det som er gull, helt enkelt, forteller hun.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Av-og-på-forhold

Bianca Ingrosso deler stadig fra eget liv, og holder ikke akkurat detaljene tett til brystet.

Det kan dreie seg om alt fra eget sexliv til upopulære meninger om andre kjendiser, og 25-åringen står rett som det er i stormen med kritikk haglende mot seg.

Likevel er det ikke å stikke under stol at Ingrosso i løpet av de siste årene har blitt en av Sveriges, om ikke Skandinavias, mest kjente ansikter - og alt hun sier og gjør blir nøye fulgt med på. Det gjelder også hennes av-og-på forhold med kjæresten Phillipe Cohen (25).

I januar i fjor bekreftet «Wahlgrens Värld»-stjernen at hun og kjæresten hadde gått hver til sitt etter fem år sammen, men allerede i april kunne hun avsløre at de hadde funnet tilbake til hverandre.

Bekreftet forhold

I sommer kunne det imidlertid se ut til at lykken hadde brast nok en gang, og det oppsto derfor stor forvirring. Inntil nylig forholdt både Ingrosso og Cohen seg relativ tause om situasjonen.

Rett etter nyttår tok hun derimot til ordet etter flere måneder med spekulasjoner, da hun delte en åpenhjertig hyllest til Cohen på sin Instagram.

«Mitt alt. Uansett historien vår med mange brudd og hva folk sier så er det VÅR historie som ingen andre kan fortelle. Jeg elsker deg så uendelig mye og du gjør meg til den beste Bianca jeg kan være. Takk for at jeg får leve livet med deg, deg og ingen annen. Elsker deg mest av alt», skrev hun til et bilde av kjæresten.

LES OGSÅ: Fant tilbake til eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer