IKKE AKTUELT: Ifølge prosjektleder Bård Eriksen er det ikke aktuelt at Toska og Bhatti stiller opp i programmet.  Foto: Badstu-duell
IKKE AKTUELT: Ifølge prosjektleder Bård Eriksen er det ikke aktuelt at Toska og Bhatti stiller opp i programmet. Foto: Badstu-duellVis mer

Toska ville utfordre Thomas og Harald

David Toska og Arfan Bhatti ville konkurrere i Senkveld-duell.

SEHER.NO: Inne i fengselet de begge sitter i skal ransdømte David Toska (32) og terrorsiktede Arfan Qadeer Bhatti (30) ha moret seg med tanken på å utfordre Thomas Numme og Harald Rønneberg til duell på "Senkveld", skriver VG.

Det bekrefter deres selvutnevnte manager Erling Havnå overfor avisen.

Havnå skal til og med ha kontaktet kanalen for å realisere fengselsfuglenes plan.

- Vi utfordret Thomas og Harald i en slags femkamp, der både fysikk og hjerne testes. Dette har jeg vært i kontakt med TV 2 om. Jeg har fortsatt ikke fått noe svar på henvendelsen. Det var vel i januar jeg tok kontakt med TV 2, sier Havnå til VG.

"Senkveld-duellen" er et av de mest populære innslagene i TV 2s fredagsunderholdning, og programmet sees av mellom 700.000 og 900.000 seere hver fredag.

Også Bård Eriksen, prosjektleder for "Senkveld" i TV 2, bekrefter at de har mottat en henvendelse, men at forslaget ikke er særlig aktuelt.

- Vi fikk en telefon fra en person jeg ikke ønsker å navngi. Temaet har vært diskutert, slik at Thomas og Harald er informert. Men vi har ikke gått videre med det. I det ligger det nok at dette ikke er aktuelt, sier han.

Ifølge David Toskas advokat, Øystein Storrvik, har ikke forslaget vært alvorlig ment.

- Toska har aldri opplevd dette som et seriøst forslag. Dette er noe de har spøkt med i sosial setting, og min klient opplever det som helt urealistisk at noe slikt skulle kunne la seg arrangere. Og om TV 2 likevel skulle komme til at dette var noe de ville forsøke å få til, ville han ikke vært med, sier Storrvik.

LES OGSÅ: - Slangekamp mot Thomas og Harald