Torturerte drapsoffer

Spenning: C.S.I

DREPT: En naken og død kvinne er funnet i ørkenen. Foto: CBS
DREPT: En naken og død kvinne er funnet i ørkenen. Foto: CBS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et utmagret kvinnelik blir funnet i ørkenen. Hodet er barbert, en hånd er borte og et tall er preget inn i armen hennes. Obduksjonen avdekker at liket er kirurgisk maltraktert. I kveldens episode blir Grissom og teamet hans ledet inn i en forvridd verden av vitenskapelige eksperimenter.

Offeret identifiseres som Zoe Kessler, den savnede datteren til Lady Heather. Meldinger på Zoes telefonsvarer leder C.S.I.-teamet til en klinikk der Zoe har gjennomgått medisinsk testing i tiden før hun forsvant. I et møte med teknikeren som utførte testene, påstås det at Zoe var lagt inn for en søvnstudie over natten. Hun forsvant tidlig neste dag og siden da har ingen sett henne. Genetisk modifiserte planter og en skjult operasjonsbunkers avslører omsider hvilke lidelser Zoe har måttet utstå. Da funn i Zoes tenner beviselig er hennes eget kjøtt, innser de også hvor desperat hun må ha vært da hun flyktet fra dette helvetet - utført av en gal og nazisympatiserende "vitenskapsmann"!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer