Tørrla seg etter Hallelujah-turneen

- Da orka jeg ikke mer, sier Alejandro Fuentes om bakrusen.

<strong>TILBAKE TIL HVERDAGEN:</strong> Alejandro Fuentes innrømmer at mye har forandret seg etter Hallelujah-turneen. Foto: SCANPIX
TILBAKE TIL HVERDAGEN: Alejandro Fuentes innrømmer at mye har forandret seg etter Hallelujah-turneen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Alejandro Fuentes (23) hadde i flere år stor suksess etter «Idol», ikke minst sammen med Kurt Nilsen, Espen Lind og Askil Holm. De siste to årene har det imidlertid vært stille rundt ham, men nå kommer han med singelen «Stop Beggin' Me».

I et intervju med Dagbladet Fredag forteller Idol-Ali at han etter Hallelujah-turneen tok et år fri fra alkohol, fordi han var så lei av å ha bakrus.

- Jeg tørrla meg et år. Jeg ville komme i bedre form, og sluttet å drikke. Det er vel to år siden, rett etter Hallelujah-turneen. Da orka jeg ikke mer. Jeg får så sinnssyke bakruser. Og når du er på turne, da skal du jo ut, være kul og sosial etter konserten. I begynnelsen var det morsomt. Etter hvert ble det tungt, sier Alejandro Fuentes til Dagbladet Fredag.

Han innrømmer også i intervjuet at båtulykken i 2007 var med på å forandre ham.

- Mamma ble nok mest redd. Og litt sinna etterpå, sier Fuentes, før han sier hva han selv tenkte etter ulykken.

- Jeg lærte jo mye av det. Det ble en slags wake up call. Litt «Alejandro, nå må du skjerpe deg». Jeg lærte ganske mye om å ha rett fokus. Egentlig er jeg glad for at det skjedde. Klart, det var jo kjipt og sånn. Jeg var jo maks uheldig. Og det var midt på sommeren, og avisene hadde ikke så mye å skrive om. Men det gikk bra, sier han til Dagbladet Fredag.

Ulykken skjedde ett døgn etter at han hadde kjøpt cabincruiseren. Ved Fiskebrygga i Kristiansand kjørte han inn i to småbåter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg priviligert

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer