Torpedo-stjerne fikk bank

Jørgen Langhelle var nær ved drukne i sitt eget blod etter å ha blitt skamslått med batong.

TØFFE PÅ TV: Jørgen Langhelle (f.v.), Lisa Werlinder og Aksel Hennie spiller i TV 2-serien "Torpedo". Foto: SCANPIX
TØFFE PÅ TV: Jørgen Langhelle (f.v.), Lisa Werlinder og Aksel Hennie spiller i TV 2-serien "Torpedo". Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Jørgen Langhelle (41) ble håndplukket til rollen som Terje i TV 2-serien Torpedo, hvor han spiller rollen som torpedo og familiefar. Men også i virkeligheten har den barske skuespilleren fått føle vold på kroppen.


For fire år siden ble Langhelle selv slått ned og banket opp under en filmfestival i den russiske byen Sotchi.


- Jeg var på vei hjem til hotellet på kvelden. Det siste jeg husker er en batong som kommer mot meg og slår meg bevisstløs i bakken, sier skuespilleren til Se og Hør, og forteller at han var nær ved å drukne i sitt eget blod da han våknet neste morgen.


Langhelle fikk hjelp av den danske regissøren Nils Malmros (62), som også er utdannet hjernekirurg.


I frykt for bakterier ville ikke Malmros legge Jørgen inn på et russisk sykehus, og fikk ham heller på et fly til Oslo. Vel hjemme ble han kjørt direkte til Ullevål sykehus, hvor han ble operert i syv timer.


Skuespilleren har fortsatt titanstrips i kjeven, en kunstig tann og redusert følelse i haken. Gjerningsmennene fikk med seg Langhelles penger, jakke og sko.


Les mer i Se og Hør som er i salg nå.

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer