Christian Borch, Ole Torp og Hans-Wilhelm Steinfeld

Torp om trusegave: - Spesielt

Statskanalens berømte trio deler pikante avsløringer.

AVSLØRINGER: Ole Torp kommer med private avsløringer sammen med Christian Borch og Hans-Wilhelm Steinfeld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
AVSLØRINGER: Ole Torp kommer med private avsløringer sammen med Christian Borch og Hans-Wilhelm Steinfeld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

De siste 40 årene har NRK-veteranene Christian Borch (79), Ole Torp (71) og Hans-Wilhelm Steinfeld (72) rullert på å stille opp foran kamera hos statskanalen.

Fra 2014 og frem til 2021 falt derimot en etter en fra TV-skjermen, og i dag nyter de pensjonisttilværelsen - i hvert fall på papiret.

I et intervju med Dagens Næringsliv går journalistene hardt ut mot den såkalte tabloid- og du-journalistikken, og kommer samtidig med pikante avsløringer fra sine lange karrierer.

- Saftsuppe av kjendistull

Den berømte NRK-trioen er enige i mye - men noen har tilsynelatende sterkere meninger om enkelte ting enn andre. Overfor Dagens Næringsliv forklarer Borch at han nesten ikke har sett på Dagsrevyen siden han sluttet.

- De er ikke vesentlige lenger. Jeg ville ikke sitte og irritere meg over at andre gjorde dumheter jeg selv ikke hadde gjort, sier han.

Tidligere i år ankom Borchs selvbiografi «Bak kulissene: Minner fra et liv i journalistikkens skarpe ende» butikkhyllene.

I boken påstår han at NRK «mer eller mindre bevisstløst hadde bukket under for en kommersiell trendtenkning og sklidd sidelengs inn i en hjernedød markedspsykose», ifølge avisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer