«Wunderland» på TV 2:

Torodd (22) får oppmerksomhet for ny TV 2-serie: - Skulle ønske jeg var homo, for kvinnfolk orker jeg ikke

Nå blir rånerne fra distriktsnorge kjendiser. 

NY SERIE: Torodd (22) er en av fem rånere vi får møte i TV 2s nye serie «Wunderland». Han forteller selv at han ikke har tid til damer, og at bil og gøy med kompisene står i fokus. – Det er «kjett» å knulle, lyder det blant annet fra hedmarkingen i denne smakebiten. Video: TV 2 Vis mer

Skjærtorsdag reiser tradisjonen tro landets mange bil- og festinteresserte til Strømstad og Charlottenberg i Sverige for å vise fram bilene sine, bli kjent og for å drikke ustyrtelige mengder alkohol.

Fenomenet blir omtalt i samtlige av landets medier, og blir ofte stemplet som «harry» og «vulgært».

En som ikke bryr seg stort er Torodd Overåsberget (22) fra Kongsvinger i Hedmark. Han beskriver seg selv som en ekte «ragger», og vil heller bruke tida si i bilen sammen med gutta enn på sofaen med «et kvinnfolk».

Allerede neste uke blir han å se på tv, i TV 2s nye serie «Wunderland». Overåsberget er ikke redd for reaksjoner fra seerne.

Saken fortsetter under bildet.

«GROMGUTT»: Torodd er en av fem rånere vi får følge i TV 2s nye serie «Wunderland». Han er ikke redd for å få visse reaksjoner. Foto: TV 2
«GROMGUTT»: Torodd er en av fem rånere vi får følge i TV 2s nye serie «Wunderland». Han er ikke redd for å få visse reaksjoner. Foto: TV 2 Vis mer

- Ikke interessert

- Jeg legger ikke merke til fordommer og slikt. Folk må gjerne dømme oss og kalle oss både slasker og rasshøl, men jeg er oppvokst med at man ikke skal bite seg fast i det negative. Dem som prater skit får bare prate, sier han til Dagbladet.

22-åringen er en av fem rånere serien følger. Første episode blir gjort tilgjengelig på TV 2 Sumo førstkommende mandag, mens programmet starter på lineær tv, TV 2 Zebra, den 19. april.

Overåsberget har allerede fått massiv oppmerksomhet, etter å ha blitt vist fram i en promo som ble lagt på Facebook. Den er sett nærmere 300 tusen ganger, og har spesielt fått fokus for måten 22-åringen snakker om kvinner på.

  • Se videoen øverst i artikkelen!

Saken fortsetter under bildet.

ORDSPILL: Tv-programmets navn spiller på det kjente rånetegnet Wunderbaum, de små dufttrærne som ofte henges på speilet foran i bilen. 22-åringen har flere av dem i sin rånemobil. Foto: TV 2
ORDSPILL: Tv-programmets navn spiller på det kjente rånetegnet Wunderbaum, de små dufttrærne som ofte henges på speilet foran i bilen. 22-åringen har flere av dem i sin rånemobil. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg er ikke interessert i kvinnfolk. Det er jo noen av dem i miljøet, og det er ikke noe problem å finne seg ett - om man vil ha dem. Jeg skulle egentlig ha vært homo, for kvinnfolk orker jeg ikke. Ideelt sett kunne jeg ha hatt ei som var her mandag til torsdag, også kunne jeg kost meg med bil og gutta i helga, forteller hedmarkingen og ler.

På spørsmål om uttalelser som dette har vekket reaksjoner blant enkelte, om så venner, familie eller ukjente, svarer han at det ikke har så mye å si.

- Jeg vet nesten ikke hvor mye jeg tør å si, men jeg synes synd på dagens kvinner. Alt er så jævlig utseendebestemt, noe jeg synes er tafatt og teit. Man kan ikke være snill med damer lenger, for da prøver du deg liksom på dem. Det å være alene med gutta på fest er alltid best. Jeg har bikkje, så da trenger jeg ikke dame, forteller han.

Saken fortsetter under videoen.

VILLE TILSTANDER: Slik så det ut da Dagbladets fotograf besøkte rånetreffet i Strømstad et år.Vis mer Vis mer

- Høy promille hele påsken

22-åringen har hatt en interesse for biler hele livet, men har likevel ikke lyst til å gjøre hobbyen om til jobb.

- Jeg jobber på lageret på taxfreen på Gardermoen, men jeg kunne nok ikke drevet med bil på fulltid. Åtte timer med bil på jobb og åtte timer i garasjen hjemme hadde fort blitt «kjett», forklarer han.

Han har ingen planer om å slå seg til ro med det aller første, og retter en finger mot dem på hans alder som allerede har begynt å etablere seg.

Saken fortsetter under bildet.

TUT OG KJØR: 22-åringen fra Hedmark mener rånemiljøet er fint og inkluderende, og tror de ofte blir misforstått av dem på utsida. Foto: TV 2
TUT OG KJØR: 22-åringen fra Hedmark mener rånemiljøet er fint og inkluderende, og tror de ofte blir misforstått av dem på utsida. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg slår meg nok til ro en dag, men det blir ikke enda. Folk rundt meg begynner jo å få unger og ordentlige jobber nå, men det blir ikke noe jeg finner på med det aller første. Jeg skal nok heller ikke legge fra meg ragginga, mener 22-åringen.

- Dette er en livsstil der man ikke er så jålete på ting. Man tar på seg det man har, klasker seg ut av døra og drar rett på fest. Det er ikke så jævlig nøye, liksom. Det er sjeldent at vi gjør oss til for at folk skal like oss, forteller han.

Overåsberget sier at han lever for helga, og at det denne påska blir mye råning og drikking med kameratene.

- I morgen reiser jeg til Charlottenberg, og derfra blir det bare høy promille hele påska. Jeg har reist dit på Skjærtorsdag i alle år, og det er en fin tradisjon, sier han.

LES OGSÅ: Dette er kjendisenes norske påskeparadis