Toris baby-shower

Det ble ikke spart på noe da det ble stelt i stand til "Baby shower" for rikmannsdatteren Tori Spelling.

Tori Spelling has her baby Shower in West Hollywood at Elixir with 90210 friends including Jenny Garth feb 3, 2007 X17online exclusive Foto: All Over Press
Tori Spelling has her baby Shower in West Hollywood at Elixir with 90210 friends including Jenny Garth feb 3, 2007 X17online exclusive Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nesten som julaften!

SEHER.NO: Det regnet virkelig gaver da venner og familie arrangerte "Baby shower" for Tori Spelling (33) og hennes ufødte sønn. Mannen Dean McDermott (40) og flere andre gjester var nedlesset av gaver og måtte gå mange omganger for å få med alle presangene.

Det har aldri vært en hemmelighet at Tori var et bortskjemt barn, og når hennes førstefødte vokser opp kommer neppe han heller til å mangle materielle goder.

Tori har beholdt vennskapet med flere av kollegaene fra Beverly Hills 90210, og mange av dem dukket opp på festen for å ferire den vorende moren. Den eneste som glimret med sitt fravær var Toris mamma Candi. Mor og datter har fremdeles ikke skværet opp etter en krangel som startet for en tid tilbake. Men Toris største ønske er at det skal skje før den lille pjokken kommer til verden om et par måneder. 

Den lille gutten vil få mellomnavnet Aaron etter Toris far. Fornavnet er ennå ikke kjent.
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer