Tori tilgir sin utro ektemann

- Vi beveger oss i riktig retning.

Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
STOR FAMILIE:  Tori Spelling og Dean McDermott med barna (f.v.) Liam, Stella og Hattie. I tillegg har de sønnen Finn. Foto: Stella Pictures
STOR FAMILIE: Tori Spelling og Dean McDermott med barna (f.v.) Liam, Stella og Hattie. I tillegg har de sønnen Finn. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Tori Spelling (41) har vært igjennom sitt livs verste krise, etter at hennes ektemann Dean McDermott (47) innrømmet å ha vært utro med en 23 år gammel kvinne i Canada.

I sin nye TV-serie «True Tori» har ekteparet - som har fire barn sammen - latt kameraene følge den vonde tiden etter at utroskapen ble kjent og forsøket på å redde ekteskapet.

Nå hevder imidlertid Tori at forholdet mellom de to er i ferd med å bedre seg, og at hun langt på vei har tilgitt ektemannen.

- Ting ser bedre ut nå. Akkurat som livet, er ekteskapet vårt et prosjekt som konstant må jobbes med, men vi beveger oss i riktig retning, sa hun onsdag i et intervju med TV-programmet «Good Morning America».

Spelling sier hun ikke angrer på at hun delte den sårbare tiden etter ektemannens innrømmelser med seerne.

- Det var min personlige reise, og jeg angrer ikke på noe rundt det.

Tori og Dean feiret i mai sin åttende bryllupsdag sammen.

LES OGSÅ: - Han har sviktet henne nok en gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer