Tori Spelling skal være gravid igjen:

- Tori Spelling venter sitt sjette barn

Store personlige økonomiske problemer skal ikke ha skremt den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen og ektemannen Dean McDermott fra å utvide familien.

STOR FAMILIE: Tori og ektemannen Dean med barna Beau, Liam, Stella, Hattie og Finn. Foto: NTB Scanpix
STOR FAMILIE: Tori og ektemannen Dean med barna Beau, Liam, Stella, Hattie og Finn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det har lenge vært kjent at skuespilleren Tori Spelling (44)- kjent fra 90-talls serien «Beverly Hills 90210» - og hennes ektemann Dean McDermott (51) sliter med store økonomiske problemer.

Nå skal imidlertid paret ha fått en gledelig nyhet å se frem mot.

En kilde nær paret sier til nettsiden Radaronline at de venter sitt sjette barn sammen.

- Hun har kun vært gravid noen uker, sier kilden.

For ni måneder siden ble Tori og Dean foreldre til den vesle gutten Beau.

Paret er fra før av foreldre til Liam (10), Stella (9), Hattie (6) og Finn (5). I tillegg har Dean sønnen Jack (20) fra et tidligere ekteskap.

Radaronlines kilde frykter imidlertid at svangerskapet skal gjøre ekteparets økonomiske problemer enda verre.

Tori og Dean har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Tori og ektemannen Dean McDermott (51) ble dømt til å betale rundt 1,8 millioner kroner i bot, da de ikke møtte opp til rettssaken om et ubetalt lån med City National Bank tidligere i år.

Fra premieren til Lego Ninjago i 2017. Video: Splash News Vis mer

Banken hevdet at paret skyldte omlag 3,5 millioner norske kroner. Det kom frem i dokumentene i mai at de kun hadde klart å tilbakebetale rundt halvparten av beløpet.

Tori skal også skylde over 338 000 kroner til kredittkortselskapet American Express.

Og i februar fikk familieøkonomien et nytt skudd for baugen ifølge nettsiden Radaronline, fordi hennes ektemann Dean McDermott skal skylde over 400 000 kroner i ubetalte barnebidrag til sin eks-kone.

Ifølge Radar Online skylder stjerneparet i tillegg de amerikanske myndighetene rundt 8,7 millioner norske kroner.

Nettstedets kilde hevder Toris venner frykter at hennes gjeldsproblemer, kan føre til at hun blir dømt til å sone i fengsel.

- Tori har allerede brukt penger på å innrede det nye barnerommet. Men hvis hun ikke er forsiktig, så risikerer hun å måtte bo i en sparsomt møblert fengselscelle!

90-TALLS STJERNE: Tori Spelling (bak t.v.) sammen med flere av kollegene i 90-talls serien «Beverly Hills 90210» Foto: All Over Press
90-TALLS STJERNE: Tori Spelling (bak t.v.) sammen med flere av kollegene i 90-talls serien «Beverly Hills 90210» Foto: All Over Press Vis mer

Etter at Dean var utro mot Tori under en reise i 2013, har forholdet nærmet seg slutten ved flere anledninger. Som følge av det har paret benyttet seg av terapi siden utroskapen ble kjent.

I et eksklusivt intervju med People kom det i april frem at det trøblete forholdet hadde fått en ny gnist etter fødselen til Beau.

- Vi har jobbet med alt. Forholdet slik vi kjenner det, døde. Vi måtte gravlegge det og begynne på nytt. Det tok tid å bygge om ekteskapet på nytt. Og nå, som vi har en ny baby, gir det mening, sa Tori til People.

LES OGSÅ: - Nye problemer for Tori og ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer