Tori Spelling venter barn nummer fem

Hollywood-stjernen og mannen har lagt ekteskapsproblemene bak seg.

BABYLYKKE: Tori Spelling og Dean McDermott har aldri lagt skjul på at de har hatt mange utfordringer i ekteskapet. Nå er det bedre tider for duoen som gleder seg til å bli foreldre igjen. Foto: wenn.com
BABYLYKKE: Tori Spelling og Dean McDermott har aldri lagt skjul på at de har hatt mange utfordringer i ekteskapet. Nå er det bedre tider for duoen som gleder seg til å bli foreldre igjen. Foto: wenn.com Vis mer

SEOGHØR.NO: Den tidligere Beverly Hills 90210-stjernen Tori Spelling (43) og Dean McDermott (49) skal bli foreldre igjen.

Dette blir deres femte felles barn.

- Det var en total overraskelse. Men vi har alltid ønsket oss en stor familie. Jeg er veldig spent, stråler den gravide TV-stjernen til til People.com.

Paret er allerede foreldre til Liam (9), Stella (8), Hattie (5) og Finn (4). I tillegg har Dean sønnen Jack (18) fra et tidligere ekteskap.

Saken fortsetter under bildet.

UTVIDER FAMILIEN: Her er Tori og Dean på filmpremiere i Hollywood med sine fire felles barn i fjor sommer. Foto: wenn.com
UTVIDER FAMILIEN: Her er Tori og Dean på filmpremiere i Hollywood med sine fire felles barn i fjor sommer. Foto: wenn.com Vis mer

- Dean sa: «Finn har akkurat sluttet med bleier. Jeg trodde vi var ferdige nå», ler Tori til bladet, og fortsetter:

- For første gang er alle på skole, så det føles litt sånn: «Wow, vi må starte helt på nytt igjen».

Saken fortsetter under bildet.

Ektemannen var utro

Forholdet mellom Tori og Dean har ofte blitt omtalt som et av Hollywoods mest turbulente.

Etter at Dean var utro mot Tori under en reise til Toronto i 2013 har paret gjentatte ganger vært nær ved å gå fra hverandre..

Både sexavsløringer, påståtte falske utroskapsanklager og barnebidragsgjeld på 400 000 kroner er bare noen av utfordringene duoen har stått overfor.

Ekteskapsproblemene har også blitt godt dokumentert i reality-serien «True Tori».

Nylig feiret paret 10-årsbryllupsdag og nå gleder familien seg til å ta i mot baby nummer fem.

My babes are loving their new Fall outfits from one of our fave lines... @theminiclassy #cozycouture

A photo posted by Tori Spelling (@torispelling) on

- Dette barnet kom på det beste tidspunktet. Ingenting er noensinne perfekt, men jeg er så hodestups forelsket i mannen min og barna våre. Tanken på å bli enda flere føles som en velsignelse, jubler Tori Spelling til People.

LES OGSÅ: Jennifer Garner: - Jeg dater Brad Pitt