Tori Spelling falt på glovarm grill

Skuespillerstjernen til sykehus med brannskader.

TIL SYKEHUS MED BRANNSKADER: Tori Spelling falt bakover og landet på en glovarm grill da hun nylig gjestet en restaurant i Hollywood. Foto: Stella Pictures
TIL SYKEHUS MED BRANNSKADER: Tori Spelling falt bakover og landet på en glovarm grill da hun nylig gjestet en restaurant i Hollywood. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hun er vant til mye drama, men skuespilleren Tori Spelling (41) skulle nok helst vært foruten uhellet som skjedde henne da hun nylig gjestet restauranten Benihana i California.

FAMILIEDAG: Spelling, som har hatt mye trøbbel med ektemannen etter at han var utro, skulle bare kose seg på en hyggelig familiemiddag. Foto: Stella Pictures
FAMILIEDAG: Spelling, som har hatt mye trøbbel med ektemannen etter at han var utro, skulle bare kose seg på en hyggelig familiemiddag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Spelling skulle nyte en familiemiddag med mannen Dean McDermott, barna Liam, Stella, Hattie og Finn, samt noen andre gjester. Men da hun skulle forlate stedet gikk det veldig galt.

Ifølge den britiske avisen Daily Mail snublet Tori og falt på en glovarm grill.

- Hun falt bakover på en rykende varm grill, og skrek ut i smerte. Hun fikk et stort sår bak på den høyre armen sin, sa en kilde til nettstedet.

Skuespillerstjernen skal først ha reist hjem, men måtte til sykehus dagen etter på grunn av ekstreme smerter.

Saken fortsetter under bildet.


- Legen mente brannskadene var alvorlige og mente hudtransplantasjon var nødvendig. Den ødelagte huden skulle erstattes med hud fra et annet sted på kroppen hennes. Hun spurte om det virkelig var nødvendig, men legen sa at hun risikerte alvorlig infeksjon og arr om de ikke gjorde noe med én gang, sier kilden.

Hudtransplantasjonen skal ha funnet sted forrige uke, og Spelling tar dagene med ro for å komme seg i form igjen.

- Tusen takk for en fantastisk dag. En perfekt første påskedag. Bortsett fra brannskaden hos Benihana, skrev Spelling selv på Twitter etter uhellet.

Video: Tori falt på rykende varm grill:


Forholdet mellom den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen og Dean blir ofte omtalt som et av Hollywoods mest turbulente forhold. Etter at Dean var utro mot Tori under en reise til Toronto i 2013 har paret gjentatte ganger vært nær ved å gå fra hverandre.

Spetakkelet ble det også TV-serie av: I «True Tori» er det lite som ikke er blitt vist av parets vanskelige tid.

LES OGSÅ: Holder masken for barnas skyld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer