- Tori søker om skilsmisse fra Dean

Tori Spelling skal ha fylt ut skilsmissepapirene, men Dean McDermott vet ingenting.

VIL SKILLES: Tori Spelling skal ifølge bladet In Touch ha fylt ut skilsmissepapirene, og er klar til å skille seg fra Dean McDermott. Men han vil få forholdet til å fungere. Foto: All Over Press
VIL SKILLES: Tori Spelling skal ifølge bladet In Touch ha fylt ut skilsmissepapirene, og er klar til å skille seg fra Dean McDermott. Men han vil få forholdet til å fungere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forholdet mellom Tori Spelling (41) og Dean McDermott (47) har vært en berg- og dalbane, etter at McDermott i fjor var utro under et opphold i Toronto.

VAR UTRO: McDermott var i fjor utro mot Spelling, en skandale som har gått sin gang i realityserien True Tori. Foto: Stella Pictures
VAR UTRO: McDermott var i fjor utro mot Spelling, en skandale som har gått sin gang i realityserien True Tori. Foto: Stella Pictures Vis mer
FIRE BARN: Paret har barna Liam (7), Stella (6), Hattie (3) og Finn (2) sammen. Foto: Stella Pictures
FIRE BARN: Paret har barna Liam (7), Stella (6), Hattie (3) og Finn (2) sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Paret har brettet ut privatlivet i realityserien «True Tori», der følelsene har tatt helt av.

Men nå ser det ut til at Tori skal ha fått nok av ektemannen. Bladet In Touch skriver at den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen har fylt ut skilsmissepapirene. Og det helt uten at Dean har fått beskjed.

- Da Tori var på sykehus i oktober fikk hun høre at det var blitt tatt bilder av Dean som besøkte en sexbutikk. Hun ble vettskremt. Hun kunne ikke tro at Dean har falt tilbake til gamle synder, og er sikker på at han er utro mot henne igjen. Hun vil ut av forholdet, sier en kilde til bladet ifølge RadarOnline.com.


At Tori nå ønsker å skille seg fra Dean, vil komme som et sjokk på ham.

- Han aner det ikke. Livene deres har blitt forvandlet til et sirkus. Han vet han er delvis ansvarlig for det, men han ønsker virkelig å få til en forandring, sier en annen kilde.

Dean snakket nylig ut om hvordan han ønsker forholdet med Tori skal bli.

- Jeg er bare et menneske og kunne ønske publikum ville se det. Jeg prøver bare å komme meg gjennom dette livet. Jeg prøver å gjøre bra ting, og å lære barna mine rett fra galt, og å ha et godt liv, sa han i et videoklipp.

Paret har fire barn sammen, Liam (7), Stella (6), Hattie (3) og Finn (2).


LES OGSÅ: - Jeg er bare et menneske

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer