- Tori og Dean diktet opp utroskapskandalen

Eks-kona til Tori Spellings ektemann langer ut i nytt intervju.

BESKYLDES FOR LØGN: Tori Spelling og ektemannen Dean McDermott beskyldes nå for å ha diktet opp hans affære med en Toronto-kvinne. Foto: Broadimage
BESKYLDES FOR LØGN: Tori Spelling og ektemannen Dean McDermott beskyldes nå for å ha diktet opp hans affære med en Toronto-kvinne. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling havnet på forsider verden over i desember 2013, etter at henens ektemann Dean McDermott innrømmet å ha vært utro mot henne.

Men nå hevder Deans eks-kone, Mary Jo Eustace,  at affæren aldri skjedde.

Dean skal ha hoppet til køys med Toronto-kvinnen Emily Goodhand (28) under en filminnspilling i Canada.

Skandalen førte til mye oppmerksomhet rundt ekteparets realityserie «True Tori», hvor seerne fikk følge deres kamp for å redde ekteskapet.

Mary Jo - som var gift med Dean da han møtte Tori - sier i et intervju med nettsiden Radaronline at hun kjenner folk som var tilstede på festen hvor Dean skal ha møtt elskerinnen, og at hun vet at det aldri skjedde noe romantisk mellom de to.

Saken fortsetter under bildet.

- De jeg kjenner som var der, har sagt at ingenting skjedde.

- Og hvorfor har ingen hørt eller sett noe til denne kvinnen? Som regel når noe sånt skjer, så kommer kvinnen fram og får noe ut av det, som et reklameoppdrag for et vodkamerke eller noe lignende. De utnytter det. Dette gir ingen mening.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer