Tori Spelling og Dean McDermott:

Tori må betale dyrt etter at hun nektet å møte i retten

Pengeproblemene blir større og større for «Beverly Hills 90210»-stjernen.

ØKONOMISKE PROBLEMER: TV-stjernen Tori Spelling og ektemannen sliter med stor gjeld, og ble nylig dømt til å betale over én million kroner etter å ha uteblitt fra retten. Foto: Splash News/ NTB scanpix

ØKONOMISKE PROBLEMER: TV-stjernen Tori Spelling og ektemannen sliter med stor gjeld, og ble nylig dømt til å betale over én million kroner etter å ha uteblitt fra retten. Foto: Splash News/ NTB scanpix

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Tidligere i mai ble det kjent at «Beverly Hills 90210»- stjernen Tori Spelling (43) nektet å møte opp i retten etter et søksmål fra City National Bank.

Det har lenge vært kjent at hun og hennes canadiske ektemann Dean McDermott (50) har store økonomiske problemer, og vanskelighetene vil ingen ende ta.

FEM BARN: Nylig fødte Tori parets femte felles barn. Her sammen med barna Liam, Stella, Finn og Hattie på filmpremiere i 2016. Foto: NTB scanpix 
FEM BARN: Nylig fødte Tori parets femte felles barn. Her sammen med barna Liam, Stella, Finn og Hattie på filmpremiere i 2016. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Det ble kjent at paret hadde blitt saksøkt av City National Bank tidligere denne våren, for 200 000 amerikanske dollar. Dette beløpet tilsvarer omtrent 1,7 millioner norske kroner, ifølge rettsdokumenter hentet fra domstolen i Los Angeles.

Dette skrev RadarOnline.

Nå har de blitt dømt til å betale 220 000 amerikanske dollar, noe som tilsvarer 1,8 millioner kroner.

Dette fordi Tori Spelling ikke møtte opp i retten etter søksmålet fra banken, ifølge Daily Mail.

Store problemer

Paret har ikke svart på bankens søksmål, og det kan derfor se ut til at de vil bli nødt til å betale i dyre dommer for å bli kvitt gjelden.

Da det i april var planlagt rettsforhandlinger, dukket ikke stjerneparet opp i retten, og en ny høring ble da satt til 22. mai. Denne høringen møtte de heller ikke opp til.

Søksmålet ble opprettet i desember i fjor og banken hevdet da at paret skyldte omlag 3,5 millioner norske kroner. Det kommer frem i dokumentene at de kun har klart å tilbakebetale rundt halvparten av beløpet.

Men problemene stopper ikke der.

Betalte ikke kredittkortregninger

Det har nemlig kommet frem at amerikanske skattemyndigheter har tømt parets kontoer grunnet en stor skattegjeld.

Også i november i 2016 ble Spelling saksøkt.

Da av kredittkortfirmaet American Express for ikke å ha betalt gjelden på kortet. Den gang skyldte hun omlag 773 000 norske kroner.

Dette var andre gang firmaet måtte gå rettens vei for å nå frem hos skuespilleren. Hun skyldte nemlig et stort beløp i januar 2016 også. Da var beløpet på omlag 330 000 norske kroner.

Sluttet å betale barnebidrag

Hennes mann har også måttet møte i retten på grunn av økonomiske problemer, senest i mars i år.

Han skal angivelig ha skyldt ekskona Mary Jo Eustace (55) penger til barnebidrag. Det kom da frem i retten at McDermott slet økonomisk og så seg nødt til å slutte å betale bidraget. Dette skrev Page Six.

I boken «Spelling it like it is» har «Beverly Hills 90210»-stjernen omtalt problemene sine.

«Det er ikke et mysterium hvorfor jeg har pengeproblemer. Jeg var rikere enn noen kan forestille seg. Men jeg kan ikke gi slipp på mine dyre vaner, selv om jeg har prøvd å leve enklere», skrev Tori Spelling i boken.

LES OGSÅ: Etterlyser ny kone etter eks-konas bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer