Tori bekrefter TV-brudd

- Jeg vil fortsette uten Dean.

SKILLER LAG PÅ TV: Dean McDermott vil ikke lenger være med realityserien «True Tori» sammen med kona Tori Spelling. Hun vil imidlertid fortsette på egen hånd. Foto: Santi/Splash News/ All Over Press
SKILLER LAG PÅ TV: Dean McDermott vil ikke lenger være med realityserien «True Tori» sammen med kona Tori Spelling. Hun vil imidlertid fortsette på egen hånd. Foto: Santi/Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden meldte nettstedet Radaronline at Dean McDermott (48)  ikke lenger vil være med i realityserien «True Tori», der seerne har fått følge hans kamp for å redde ekteskapet til den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (41).

Nå bekrefter Tori ryktene.

- Det stemmer. Han har trukket seg, sa Tori da hun denne uken var gjest på TV-programmet «The Meredith Viera Show», ifølge Us Weekly.

STOR FAMILIE: Tori og Dean har fire barn sammen. Her er de med tre av dem, Liam, Stella og Hattie. Foto: Stella Pictures
STOR FAMILIE: Tori og Dean har fire barn sammen. Her er de med tre av dem, Liam, Stella og Hattie. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ekteskapsproblemene begynte etter at Dean innrømmet å ha vært utro under en filminnspilling i Canada i fjor.

Vil fortsette på egen hånd

Tori sa ingenting om paret også vil separeres i kjølvannet av TV-bruddet, men hevder hun  har planer om å fortsette TV-karrieren på hånd.

- Jeg har mye mer å fortelle. Jeg har fire barn. Jeg er en mor, kvinne og vil gjerne fortsette.

Hvordan TV-teamet vil spille inn serien uten Dean, dersom Tori fortsatt bor med ektemannen, sier hun ingenting om.

Ønsker å skjerme barna

Hun kan også få problemer med å få med resten av familien, siden Dean har sagt at han ikke synes deres fire barn Liam (7), Stella (6), Hattie (3) og Finn (2) har godt av mer reality-TV.

- Dean har gjort det klart at han er ferdig med å spille inn serien. Han mener også at tiden er inne for at barna blitt tatt av serien i tillegg, sa en kilde nær Tori og Dean tidligere denne måneden til nettsiden Radaronline.

Tori og Dean har vært gift siden 2006.

De har spilt inn en rekke realityserier om sitt liv sammen, den første «Tori & Dean: Inn love» hadde premiere i 2007.

Tori og Dean snakker om sexlivet sitt i «True Tori»:

LES OGSÅ: Feiret bursdag uten sin utro ektemann

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer