TIL SENGS: - Velkommen til suiten min, sier Tore som gjerne prøveligger senga inne i den nye «Tore Strømøy-suiten» på Hotell Frøya. Foto: Lena Jørgensen, Frøya.no
TIL SENGS: - Velkommen til suiten min, sier Tore som gjerne prøveligger senga inne i den nye «Tore Strømøy-suiten» på Hotell Frøya. Foto: Lena Jørgensen, Frøya.noVis mer

Tore Strømøy: - Hun sa det var stas å få ligge i senga mi

Tore Strømøy fikk uventet tilbakemelding fra kvinne etter å ha blitt hedret på hjemstedet Frøya.

SEOGHØR.NO: - Det betyr noe helt spesielt for meg å bli hedret av mine egne. Jeg bor riktignok i Trondheim, men det er på Frøya jeg har røttene mine, forteller Tore Strømøy (56).

Han er ikke så lite stolt av hjemstedet sitt, mannen som har skapt enorm suksess med TV-serien «Tore på sporet».

Lokalbefolkningen vet også sette pris på programlederen - og nå har Hotell Frøya hedret ham med en egen suite.

Veggpryd

«Tore Strømøy-suiten» sto ferdig til Frøyafestivalen i sommer, der Tore var konferansier. Han har selv bidratt med flere gjenstander fra sine mange reiser rundt om i verden inne i suiten.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Tore Strømøy. Foto: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Tore Strømøy. Foto: Se og Hør Vis mer

Flere av møblene er fra Afrika, og de karakteristiske fotavtrykkene i «Tore på sporet»-logoen pryder veggene.

- Mange av gjenstandene har jeg kjøpt eller fått i gaver fra de mange reisene jeg har vært med på. Nå håper jeg så mange som mulig finner veien til dette fantastiske øyparadiset, sier Tore muntert til Se og Hør.

Ettertraktet

Under Frøyafestivalen fikk han en hyggelig respons fra en gjest:

- Plutselig kom det en dame bort til meg. Hun sa at det hadde vært stas å få ligge i senga mi, - og så ville hun ha en selfie sammen med meg! ler Tore, som benytter en hver sjanse til å besøke hjemstedet som står hans hjerte så nær.

GODE KOLLEGER: Tore Strømøy (t.h.) var i 2016 programleder i Sommeråpent på NRK1 sammen med blant andre Atle Bjurstrøm og Nadia Hasnaoui. Foto: Se og Hør
GODE KOLLEGER: Tore Strømøy (t.h.) var i 2016 programleder i Sommeråpent på NRK1 sammen med blant andre Atle Bjurstrøm og Nadia Hasnaoui. Foto: Se og Hør Vis mer

- Det er der jeg hører hjemme, og dit jeg drar så ofte jeg kan. Jeg har bygget mitt eget hus som ligger idyllisk til på Strømøya hvor jeg vokste opp. Det finnes ikke noe bedre sted på jord for meg. Det er der jeg lader batteriene mellom alle reisene, forteller globetrotteren.

- Flott ambassadør

Hele fire ganger har Se og Hørs lesere kåret ham til «Årets TV-navn», og ett av disse trofeene har også fått plass på det nye hotellrommet.

- Vi ønsket å hedre Tore Strømøy med en egen suite. Han er en fantastisk flott ambassadør for Frøya, som aldri glemmer hvor han kommer fra, forteller direktør ved Hotell Frøya, Valborg Bekken.

LES OGSÅ: Her er Tore Strømøys «hemmelige» kjæreste

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.