Tore Sagen prøvde å kysse Live Nelvik på TV

Men fremstøtet mot kona gikk ikke helt etter planen... Se video!

Publisert

SEOGHØR.NO: Live Nelvik (32) har gjort stor suksess med programmet «Dama til», hvor hun prøver å hvordan det er å være kjæresten til flere av Norges mest kjente menn.

I flere av programmene har det også blitt et kyss foran kamera med kjendiser som Stian Blipp og Stian «Staysman» Thorbjørnsen.

Privat er imidlertid Live lykkelig gift med «Radioresepsjonen»-profilen Tore Sagen.

Men hun var tilsynelatende ikke forberedt på at også han ville prøve å kysse henne foran kamera, da de to deltok i TVNorge-programmet «Brille» som sendes tirsdag.

Når programleder spør Harald Eia spør om de to vil gi hverandre et kyss, er Tore med på leken, mens Live blir tydelig overrasket.

- Nei, skal jeg... sier Live før hun og salen bryter ut i latter.

Se den morsomme videoen øverst i arikkelen!

LYKKELIG GIFT: Privat er Live Nelvik dama til Tore Sagen, som er kjent fra radioprogrammet «Radioresepsjonen». Foto: Se og Hør
LYKKELIG GIFT: Privat er Live Nelvik dama til Tore Sagen, som er kjent fra radioprogrammet «Radioresepsjonen». Foto: Se og Hør Vis mer

Til Dagbladet har imidlertid ikke lagt skjul på sin begeistring for ektemannen og også sagt hvor godt det er å ha gifteringen, når hun spiller inn «Dama til»-episodene.

- Tore er den beste. Det er dessuten deilig å kunne peke på ham og gifteringen når man lager dette programmet.

- Slik blir eventuelt andre partnere påminnet at jeg altså ikke er ute etter kjæresten deres, men heller låner rollen deres i noen dager. Det er jo faktisk bare journalistikk med en annen innfallsvinkel.

«Brille» ser du på TVNorge 20.30 tirsdag.

LES OGSÅ: - Jeg tror han tenkte «vestkantdritt» om meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer