- Tore André ryker på fredag

Slik ser oddsen ut uka før dansefinalen.

VINNER HAN?: Mikkel Gaup er oddstippernes favoritt til å gå av med seieren i "Skal vi danse". Foto: SCANPIX
VINNER HAN?: Mikkel Gaup er oddstippernes favoritt til å gå av med seieren i "Skal vi danse". Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Bookmakere og oddstippere tror skuespiller Mikkel Gaup (40) vinner finalen av ”Skal vi danse” neste fredag. Syv av ti tror finalen står mellom ham og artist Lene Alexandra Øien (27), mens fem av ti oddstippere tror på Mikkel Gaup, skriver Unibet i en pressemelding De skriver at tippetemperaturen er høy foran fredagens direktesendte semifinale, og at tidligere fotballproff Tore Andrè Flo (35) nå er favoritt til å måtte forlate dansegulvet fredag.  - Tipping på danse-odds slår alle rekorder fra tidligere år når det gjelder underholdningsspill hos oss, sier Bent Svele i selskapet.  - Helt nye grupper tippere har oppdaget at det er gode penger å tjene på å spille på sine danse-favoritter. Mange har vist en meget god evne til å tippe de rette danserne ut av sendingen, og har dermed fått noen ekstra kroner til julegaver i desember. Hvem tror du vinner? Si din mening til høyre! Svele sier at halvparten av de som satset penger etter tv-sendingen sist fredag, er overbeviste om at Gaup danser seieren hjem. Slik ser deres vinnerodds ut: Mikkel Gaup: 2,00 Lene Alexandra Øien: 3,00 Tore Andre Flo: 3,75 "Skal vi danse" sendes på TV 2 fredager 19.30. Har du tips om danse-kjendisene? Tips oss på [email protected] LES MER OM "SKAL VI DANSE": Private bilder på avveie   

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer