Victoria og David Beckham:

Tordner mot skilsmisserykter

- Bare tull.

SKAL IKKE GÅ FRA HVERANDRE: Victoria og David Beckham avviser påstandene om at de har søkt om skilsmisse. Her sammen i bryllupet til prins Harry og Meghan Markle for tre uker siden. Foto: NTB Scanpix
SKAL IKKE GÅ FRA HVERANDRE: Victoria og David Beckham avviser påstandene om at de har søkt om skilsmisse. Her sammen i bryllupet til prins Harry og Meghan Markle for tre uker siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som verdenskjent kjendispar er det nærmest umulig, beklagelig nok, å unngå rykteflommer om mulig skilsmisse eller brudd. Ekstra utsatt er trolig parene som har holdt sammen lenge, slik som Victoria (44) og David Beckham (43).

Det britiske stjerneparet har vært gift i 20 år neste sommer, og opplever stadig å havne i medienes søkelys. Fredag tok det ifølge People fullstendig av i sosiale medier, da spekulasjoner om ekteskapsbrudd spredte seg som ild i tørt gress.

Ekteparet Beckham lar imidlertid ikke bruddryktene henge lenge i lufta.

- Skal ikke skilles

Allerede samme dag var nemlig en representant for det berømte paret ute i media for å legge lokk på de drøye påstandene.

- Spekulasjonene er bare tull. Dette er falske rykter som har fått næring i sosiale medier. De skal ikke skilles, uttaler representanten til ukebladet.

Verken David eller Victoria, som har fire barn sammen, har uttalt seg direkte om de angivelig falske skriveriene. Sistnevnte har derimot delt et kjærlig bilde på sosiale medier sammen med datteren Harper (6), der hun skriver varmt om sin mangeårige ektemann.

«Morgenklemmer og kjærlighet. Vi elsker og savner deg», skriver det tidligere «Spice Girls»-medlemmet til bilde.

Hvorvidt budskapet i Instagram-innlegget er et stikk til helgas brudd-spekulasjoner, er ikke godt å si. Timingen er i alle fall perfekt, om ikke annet.

Fornyet ekteskapsløftene

Til tross for massiv medieoppmerksomhet, utroskapsrykter og at de begge har vært travelt opptatt med suksessfulle karrierer, ofte på ulike kontinent over lang tid, så har Victoria og David altså holdt sammen i over 20 år.

Det var i 1997 at paret møtte hverandre i forbindelse med en fotballkamp for veldedighet. På denne tiden var hun fortsatt med i Spice Girls - og «Posh Spice» falt øyeblikkelig for den verdenskjente Manchester United-spilleren.

Duoen fikk raskt kallenavnet «Posh and Becks» i britiske medier og 4. juli 1999 giftet kjendisparet seg i en overdådig seremoni på et slott i Irland.

I fjor avslørte David at han og kona, som ofte deler søte hyllester til hverandre på sosiale medier, hadde fornyet ekteskapsløftene - i all hemmelighet.

Saken fortsetter under.

SYNGER: Victoria Beckham har tidligere røpet at mikrofonen hennes ofte var avslått under Spice Girls-konserter. I «The Late Late Show With James Corden» synger hun derimot for full hals under innslaget «Carpool Karaoke». Video: CBS via CNNVis mer Vis mer

Tøffe tider

- Det var mye mer privat med bare seks mennesker hjemme hos oss, fortalte den tidligere fotballproffen i et radiointervju med BBCs Desert Island Discs, og fortsatte:

- Selvfølgelig gjør man feil i løpet av årene og vi vet alle at ekteskap er vanskelig til tider. Det handler om å jobbe seg gjennom det. Vi kjenner hverandre bedre enn noen andre. Folk har spurt oss: «Er dere sammen fordi dere har blitt en merkevare?» Selvfølgelig ikke. Vi holder sammen fordi vi elsker hverandre og fordi vi har fire fantastiske barn.

Videre avslørte David også at han og kona har vært gjennom tøffe tider - som alle andre par.

- Det er noe man går gjennom i alle forhold og ekteskap. Det er en del av det å ha barn. Og ansvar. Tidlig i 20-årene hadde vi ikke noe annet ansvar enn oss selv og jobbene våre. Vi har stor respekt for livet vårt og når vi opplever vanskelige tider, så jobber vi gjennom dem sammen som en familie.

Saken fortsetter under.

Stjal showet

Ekteparet viste seg senest sammen for tre uker siden, i bryllupet til prins Harry og Meghan Markle, begge antrukket i marineblått.

Ekteparet var også til stede da prins William og hertuginne Kate giftet seg i Westminster Abbey i London i 2011.

Den gang fikk David Beckham påpakning for å ha plassert sin Order of the British Empire på feil jakkeslag.

Siden den gang har også Victoria Beckham mottatt en Order of the British Empire fra det britiske kongehuset. Imidlertid droppet de begge å bære denne hedersbevisningen under prinsebryllupet i mai - muligens for å unngå en ny etikette-fadese.

LES OGSÅ: Victoria Beckham i hardt vær etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer