Jada Pinkett Smith og Will Smith:

Tordner mot skilsmisse­ryktene

- Det kommer ikke til å endre seg.

HOLDER SAMMEN: Skuespillerparet Jada Pinkett Smith (46) og Will Smith (49) har overhodet ingen planer om å gå fra hverandre. Foto: NTB Scanpix
HOLDER SAMMEN: Skuespillerparet Jada Pinkett Smith (46) og Will Smith (49) har overhodet ingen planer om å gå fra hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Jada Pinkett Smith (46) og Will Smith (49) møttes på settet til den populære komiserien «The Fresh Prince of Bel-Air» i 1994, og giftet seg tre år senere.

Siden den gang har de vært et av Hollywoods mest populære par, og sørger stadig for overskrifter - også sammen med sin like velomtalte barn, Jaden (19) og Willow (17).

Ikke alle overskrifter er av det hyggelige slaget, riktignok. Ekteparet Smith blir stadig utsatt for diverse bruddrykter, som i 2011.

Har fått nok

Nå tar Jada Pinkett Smith et endelig oppgjør med skilsmissespekulasjonene, som angivelig har blusset opp igjen. Overfor Page Six gir hun uansett ettertrykkelig uttrykk for at hun har fått nok.

- Will og jeg er en familie, og det kommer ikke til å endre seg. Det gjør det bare ikke, sier Jada Pinkett Smith om skilsmisseryktene, og fortsetter:

- Fjern alt som heter ekteskap og forhold - til syvende og sist er Will og jeg bare en familie. Når alt kommer til alt handler det om at jeg har en mann som kan stole på meg, resten av livet, sier hun.

FAMILIEN: Fra venstre: Trey Smith, Willow Smith, Jaden Smith, Jada Pinkett Smith og Will Smith fotografert i 2016. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEN: Fra venstre: Trey Smith, Willow Smith, Jaden Smith, Jada Pinkett Smith og Will Smith fotografert i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre i intervjuet snakker Pinkett Smith om stesønnen Trey, som ektemannen har fra sitt tidligere ekteskap med skuespiller Sheree Zampino (50).

46-åringen forteller at hun stoler så mye på sin ektemann at hun lar ham reise på ferie med sin eldste sønn og ekskone, som han var gift med fra 1992 til 1995.

- Jeg føler at Trey trenger å føle en dynamikk mellom foreldrene sine, og at de har kontakt. Jeg synes det er viktig, sier hun.

Trøbbel

For to år siden fortalte den da «Suicide Squad»-aktuelle Will Smith at det lange ekteskapet med kona ikke alltid har gått på skinner.

Angrer på avgjørelsen om å date ektemannen

- Vi har vært mye i parterapi. Det som skjer under terapien, er at sannheten kommer frem. Og man sitter overfor kona og forteller alt også forteller hun alt. Man ser på hverandre og tenker at man umulig kan elske hverandre igjen, sa skuespilleren til The Sun.

Han fortalte imidlertid at selv om det er vanskelig å få vite hverandres hemmeligheter, trenger det ikke alltid å være en negativ ting.

- Jeg tror det er en rens før man kommer til den andre siden, der man er forståelsesfull og hvor man trer videre i forholdet, sa han.

Will Smith har tidligere åpnet seg om parets opp-og nedturer gjennom forholdet, og slo fast at han aldri kommer til å slutte å kjempe for kjærligheten.

- Man kan ikke forvente at det skal være lett. Vårt ekteskap har vært det mest vanskelige, utmattende og uutholdelige vi noen gang har gjort i livene våre, men vi gir ikke opp av den grunn, fortalte han til Entertainment Tonight, ifølge Us Weekly

Lykkelige sammen

Som kjendispar opplever man gjerne flere ryktestormer og medieoppslag. Det er ikke første gang paret må bekrefte at de fremdeles er sammen.

Også i 2011 så paret seg nødt til å avvise overfor ukebladet People at det gikk mot noe brudd.

- Vi vil helst ikke kommentere slike historier om oss, men de ryktene som har svirret om oss, er falske. Vi er fortsatt sammen og godt gift, sa paret i en felles pressemelding.

Jada Pinkett Smith har den siste tida vært særdeles åpenhjertig i sitt eget talkshow på Facebook, «Red Table Talk», hvor hun forteller om en av de tøffeste situasjonene hun har vært involvert i som mor.

Ifølge Page Six valgte nemlig sønnen å flytte hjemmefra - bare 15 år gammel.

- Én ting jeg har lært, er at alle barn har forskjellige behov. Jeg husker denne dagen veldig godt, fordi det var et av de mest hjerteskjærende øyeblikkene i mitt liv, sier Jada i talkshowet, og henvender seg til sønnen, før hun fortsetter:

- Du kom til et punkt hvor du sa til meg: «Mamma, jeg må flytte hjemmefra for å kunne leve livet mitt.» Jeg tenkte: «Han har rett. Tiden er inne. Han er 15 år gammel. Det er på tide at han forlater redet.»

LES OGSÅ: Kims fletter vakte oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer