UGLESETT: Eddie ble svært lite populær etter å ha dumpet Mel B.  Det ble ikke bedre når det ble bevist at det faktisk var hans barn etterhvert fødte, noe han hele tiden hadde benektet. Foto: All Over Press
UGLESETT: Eddie ble svært lite populær etter å ha dumpet Mel B. Det ble ikke bedre når det ble bevist at det faktisk var hans barn etterhvert fødte, noe han hele tiden hadde benektet. Foto: All Over PressVis mer

Tordner mot pappa Eddie

Mel B har ikke mottatt en krone i barnebidrag fra Eddie Murphy.

SEHER.NO: Melanie Brown (32) - mest kjent som Mel B eller "Scary-Spice" fra Spice Girls - sier nå, for det meste gjennom sin advokat, sin hjertens mening om sin datters pappa, Eddie Murphy (46).

Mel B mener komikeren ikke har gjort rett overfor sitt yngste barn.


Mel B krever ikke halvparten av Eddies penger, slik den afrikanske kona komikeren agerer i den legendariske stand up-filmen "Raw" gjør. Men penger litt til datteren ville vært greit...

Ifølge advokat Gloria Allred har Eddie ennå ikke har betalt noe som helst i barnebidrag - og nå planlegger han å gå rettens vei for å tvinge penger ut av amerikaneren, melder The People. 


- Vi vil få rettens kjennelse på at han er faren til hennes fire måneder gamle baby, Angel Iris Murphy Brown. Vi har hatt kommunikasjon med hans advokat, så det går fremover, fortalte adokaten på en pressekonferanse.

Han understreket at Melanie Brown vil søke om hele foreldreretten, men at hun gladlig arrangerer regelmessige besøk slik at Murphy kan møte datteren.

- Murphy har lovet å gjøre det rette, men hittil har han ikke gjort noe som helst. Mister Murphy kan ha så mange barn han bare vil, men han har et ansvar ovenfor barna, tordnet advokat Gloria Allred.


Også Eddie Murphys forloveden, Tracey Edmonds, ble trukket inn.


- Han kjøpte nylig en diamantring for sin forlovede. Det er bra å være gavmild mot andre, men hva med hans eget barn? spurte advokaten retorisk.


Melanie Brown var selv svært ordknapp under seansen, men hun avsluttet med en liten kommentar.


- Jeg er her kun for en grunn, hennes navn er Angel. Angel er mitt og Eddies barn. Hun vil alltid vite at hun var planlagt og ønsket av oss begge. Men jeg vil at hun skal vite at hun har to foreldre som vil være ansvarlig for henne gjennom hele hennes liv. Og at hun har to foreldre som elsker henne så mye at de vil være en del av livet hennes, sa Spice Girls-medlemmet.


En DNA-test som ble tatt i juni viste at det var Eddie som var barnefaren, men testen har ikke blitt rettslig godkjent.


Brown fødte Angel 3. april. Hun påstod hele tiden at det var Murphy som var barnefaren, mens han selv var usikker.


LES OGSÅ: Posh får ikke bli gravid