Hailey Bieber:

Tordner mot operasjonsrykter

23-åringen har nå sett seg mektig lei av fansens spekulasjoner.

RASER FRA SEG: Hailey Bieber fyrte tilbake med en kommentar under et Instagram-innlegg hvor det ble sammenlignet to bilder av henne. Foto: NTB Scanpix
RASER FRA SEG: Hailey Bieber fyrte tilbake med en kommentar under et Instagram-innlegg hvor det ble sammenlignet to bilder av henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste av verdens største stjerner har nok fra tid til annen opplevd å måtte slå ned på rykter om at de har lagt seg under kniven. En som til stadighet får høre at hun har operert seg er «Keeping Up With The Kardashians»-profilen Khloé Kardashian (35).

Hun er som nevnt ikke den eneste. Nå er det nemlig popstjernen Justin Biebers (26) kone, Hailey Bieber (23), som har sett seg nødt til å slå hardt ned på rykter om at hun har operert seg.

Ifølge People ble det delt to bilder av Hailey på en Instagram-profil hvor bildene sammenlignet hvordan hun ser ut i dag, og hvordan hun så ut som tenåring. På bildene kunne man visstnok se tydelige endringer i modellens ansikt, noe som også kan være av naturlige årsaker da bildet var fra flere år gammelt.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

Klar i sin tale

Men fansen bet seg selvfølgelig merke i ulikhetene på de to bildene og begynte derfor å spekulere på om Hailey har operert seg siden hun var tenåring.

Instagram-innlegget, som for øvrig i etterkant har blitt fjernet fra bildedelingstjenesten, kom Hailey selv over og valgte å svare for seg ved å legge igjen en kommentar.

«Slutt å bruke bilder som er redigert av makeupartister. Bildet til høyre er IKKE slik jeg ser ut. Jeg har aldri rørt ansiktet mitt, så hvis du skal sitte og sammenligne meg med da jeg var 13 år og når jeg er 23, så kan dere i det minste bruke et naturlig bilde som ikke er redigert så sprøtt», kommenterte modellen.

Se dette innlegget på Instagram

She snapped!!! #haileybieber

Et innlegg delt av Hailey Baldwin Bieber (@newsbaldwin)

Flere av Haileys fans skal ha forsvart henne i kommentarfeltet, hvor blant annet en skal ha kommentert følgende, ifølge People:

«Folk er så nysgjerrige og uhøflige og dette transformasjonsbildet er så unødvendig. Jeg forstår ikke hvorfor folk tror at de har rett til å dømme andre. Vi er perfekte slik vi er. Folk burde passe sine egne saker».

Som nevnt er det uvisst hvordan de to bildene av modellen så ut, da innlegget i etterkant har blitt fjernet.

REDD: Justin Bieber er gjest hos Ellen DeGeneres, og forteller åpenhjertig om hvorfor han var nervøs før han skulle fri til kona Hailey Bieber. Vis mer

Måtte svare for seg

Bare et døgn i forveien befant den gravide supermodellen Gigi Hadid (25) seg i samme posisjon. Også hun valgte å slå tilbake mot ryktene om plastisk kirurgi.

- Folk tror jeg har fillers i ansiktet mitt, og at det er derfor ansiktet mitt er rundt? Jeg har hatt dette siden jeg ble født, uttalte supermodellen under en livesending på Instagram med makeupartist Erin Parsons tidligere denne uken, ifølge People.

Videre nektet 25-åringen for at hun har lagt seg under kniven.

- Nei, for dem som lurer jeg har aldri fått noe sprøytet inn i ansiktet mitt. Jeg er så glad for at alle gjør som de vil, og gjør det som gjør dem lykkelige og får dem til å føle seg komfortable og bra med seg selv. Men personlig så skremmer det meg. Jeg føler at jeg er for kontrollfrik. Jeg tenker bare:« Hva hvis det går galt?», fortsatte hun.

AVKREFTET: Gigi Hadid måtte selv avkrefte at hun ikke har sprøytet noe inn i ansiktet sitt. Foto: NTB Scanpix
AVKREFTET: Gigi Hadid måtte selv avkrefte at hun ikke har sprøytet noe inn i ansiktet sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre oppfordret Gigi alle til å være fornøyde med ansiktene sine nøyaktig slik foreldrene deres har skapt dem.

At Hailey slår tilbake mot ryktene om plastisk kirurgi kommer bare kort tid etter at hun tok en prat med tv-nettverket Hillsong Channel. Der avslørte Hailey at hun har brukt flere måneder av livet sitt på å føle seg torturert over skyldfølelse og skam.

- Det har vært tider hvor det bare har plaget meg konstant. Tankene mine, beslutningene mine og fortiden min har plaget meg, fortalte hun, ifølge Fox News.

OVERRASKET: Justin Bieber bruker tiden i hjemmekarantene til å snakke med fans på Instagram. Denne gangen var det norske Anna sin tur. Vis mer

Lå våken om natten

Hun beskrev skammen som noe som konstant klamret seg fast til henne, og påpekte at det er en kamp hun må fortsette å kjempe. Dette til tross for at hun har innsett at hun ikke har noe å skamme seg over.

Hailey innrømmet at når det sto på som verst, så kunne hun ligge våken om natten med tankene sine.

- Jeg kunne virkelig ikke forstå hva det egentlig betydde å bli tilgitt. Jeg la meg i sengen om natten og tenkte: «Herregud, hvorfor gjorde jeg det da jeg var 17 år?», fortsatte 23-åringen, og la til at hun for lengst har kommet over feilene hun gjorde som tenåring.

Videre fortalte Hailey at hun til slutt kom til et punkt der hun måtte dykke dypere inn i seg selv, og hun mente at det var den kristne troen var det som hjalp henne. Til tross for at hun nå har det bedre med seg selv, innrømmet Hailey at hun skulle ønske at hun hadde funnet tillit til seg selv litt tidligere.

LES OGSÅ: Har brukt drøye fem millioner på plastisk kirurgi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer