Hailey Bieber:

Tordner mot operasjonsrykter

23-åringen har nå sett seg mektig lei av fansens spekulasjoner.

RASER FRA SEG: Hailey Bieber fyrte tilbake med en kommentar under et Instagram-innlegg hvor det ble sammenlignet to bilder av henne. Foto: NTB Scanpix
RASER FRA SEG: Hailey Bieber fyrte tilbake med en kommentar under et Instagram-innlegg hvor det ble sammenlignet to bilder av henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste av verdens største stjerner har nok fra tid til annen opplevd å måtte slå ned på rykter om at de har lagt seg under kniven. En som til stadighet får høre at hun har operert seg er «Keeping Up With The Kardashians»-profilen Khloé Kardashian (35).

Hun er som nevnt ikke den eneste. Nå er det nemlig popstjernen Justin Biebers (26) kone, Hailey Bieber (23), som har sett seg nødt til å slå hardt ned på rykter om at hun har operert seg.

Ifølge People ble det delt to bilder av Hailey på en Instagram-profil hvor bildene sammenlignet hvordan hun ser ut i dag, og hvordan hun så ut som tenåring. På bildene kunne man visstnok se tydelige endringer i modellens ansikt, noe som også kan være av naturlige årsaker da bildet var fra flere år gammelt.

Klar i sin tale

Men fansen bet seg selvfølgelig merke i ulikhetene på de to bildene og begynte derfor å spekulere på om Hailey har operert seg siden hun var tenåring.

Instagram-innlegget, som for øvrig i etterkant har blitt fjernet fra bildedelingstjenesten, kom Hailey selv over og valgte å svare for seg ved å legge igjen en kommentar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer