Hailey Bieber:

Tordner mot operasjonsrykter

23-åringen har nå sett seg mektig lei av fansens spekulasjoner.

RASER FRA SEG: Hailey Bieber fyrte tilbake med en kommentar under et Instagram-innlegg hvor det ble sammenlignet to bilder av henne. Foto: NTB Scanpix
RASER FRA SEG: Hailey Bieber fyrte tilbake med en kommentar under et Instagram-innlegg hvor det ble sammenlignet to bilder av henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste av verdens største stjerner har nok fra tid til annen opplevd å måtte slå ned på rykter om at de har lagt seg under kniven. En som til stadighet får høre at hun har operert seg er «Keeping Up With The Kardashians»-profilen Khloé Kardashian (35).

Hun er som nevnt ikke den eneste. Nå er det nemlig popstjernen Justin Biebers (26) kone, Hailey Bieber (23), som har sett seg nødt til å slå hardt ned på rykter om at hun har operert seg.

Ifølge People ble det delt to bilder av Hailey på en Instagram-profil hvor bildene sammenlignet hvordan hun ser ut i dag, og hvordan hun så ut som tenåring. På bildene kunne man visstnok se tydelige endringer i modellens ansikt, noe som også kan være av naturlige årsaker da bildet var fra flere år gammelt.

Klar i sin tale

Men fansen bet seg selvfølgelig merke i ulikhetene på de to bildene og begynte derfor å spekulere på om Hailey har operert seg siden hun var tenåring.

Instagram-innlegget, som for øvrig i etterkant har blitt fjernet fra bildedelingstjenesten, kom Hailey selv over og valgte å svare for seg ved å legge igjen en kommentar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.