Nick Jonas:

Tordner mot fan etter høydekommentar: - Frekt

Fan tok bilde med Nick Jonas (24) og gjorde narr av høyden hans. Det skulle han ikke ha gjort.

SVARTE FAN: Ungpikeidolet Nick Jonas (24) var ikke nådig mot mannen som nylig delte et fan-bilde med ham, der 24-åringens høyde ble latterliggjort. Foto: AFP / NTB Scanpix
SVARTE FAN: Ungpikeidolet Nick Jonas (24) var ikke nådig mot mannen som nylig delte et fan-bilde med ham, der 24-åringens høyde ble latterliggjort. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer

Sjansen for treffe en verdenskjent person på gata, og få et bilde, er liten. Sjansen for at den samme verdenskjente personen registerer at du deler bildet på sosiale medier etterpå, er trolig enda mindre.

Men det skjer. Av og til. Og derfor er det kanskje lurt - sånn i tilfelle - å tenke litt over hva man skriver til bildet.

Popstjerna Nick Jonas (24), opprinnelig kjent som et av medlemmene i brødretrioen Jonas Brothers, lar deg i alle fall ikke slippe unna hvis du er ekkel med ham.

- Lær deg folkeskikk

En ung, ukjent herremann ved navn Zak Hanzal har fått så hatten passer av det populære ungpikeidolet, og internett for øvrig, etter at han postet et fan-bilde på Instagram med følgende beskrivelse:

«@Nick Jonas, du trenger å vokse noen centimeter, bror».

Seinere har bildeteksten blitt endret, til noe langt hyggeligere, og det er kanskje ikke så rart. Ifølge kjendisnettstedet E!, som har sikret seg diverse skjermdumper, var Nick Jonas kjapt ute med å svare på den noe freidige kommentaren om hans 170 centimeter.

- Du trenger å lære deg folkskikk, «bror». Jeg hadde ikke behøvd å stoppe for å ta et bilde med deg. Dette er bare frekt. Veldig frekt, skriver Jonas.

Hatstorm

Like etterpå var den berømte 24-åringen tilbake i kommentarfeltet, denne gang for å roe ned sine egne, illsinte fans - som tydeligvis ikke var villig til å tilgi denne Zak Hanzal.

- Folkens, det går bra. Ingen vits å spre hat, skriver sangeren, ifølge E!

Det synes ikke mannen bak bildet, som åpenbart har skapt hodebry, heller:

- Ro dere ned, for faen. Det hele var en spøk, og @Nick Jonas forstår det. Jeg har endret bildeteksten, hva er greia?, skriver han i kommentarfeltet.

Det er langt fra første gang en verdensstjerne tar seg tid til å respondere fans.

Tidligere i år fikk en 18 år gammel, mannlig Twitter-bruker uant oppmerksomhet fra Hollywood-yndling Ryan Reynolds (40), etter at han viste fram blekket på rumpa - «RYAN REYNOLDS» med røde og sorte bokstaver. Reynolds reagerte med vantro:

- Å gud. Å. Kjære. Gud. Hva har du gjort!?, twitret skuespilleren.

Heldigvis får fans hyggelige svar, også. Som da Tom Hanks (61) sendte et polaroidbilde av seg selv til en kvinnelig fan, etter å blitt spurt om de en gang kunne ta et bilde sammen.

LES OGSÅ: Avslører hemmeligheten bak tvillingenes navn.