Chrishell Stause:

Tordner mot eksen etter bruddet

I flere innlegg på Instagram-story slår «Selling Sunset»-stjernen hardt tilbake.

FORBANNET: Realitystjernen Chrishell Stause holder ikke igjen når hun addresserer bruddet. Foto: Splash News / NTB
FORBANNET: Realitystjernen Chrishell Stause holder ikke igjen når hun addresserer bruddet. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

De siste månedene har det blitt skrevet mye om «Selling Sunset»-stjernen Chrishell Stauses (39) kjærlighetsliv. I desember ble det nemlig kjent at realitystjernen hadde funnet kjærligheten på ny etter at ekteskapet med skuespiller Justin Hartley (44) gikk i tusen knas.

Forholdet bekreftet Stause ved å dele et bilde hvor hun poserte tett inntil en av proffdanserne fra «Dancing with the stars», Keo Motsepe (31). Programmet er den amerikanske versjonen av «Skal vi danse».

BRUDD: Chrishell Stause og Keo Motsepe har gått hver til sitt. Foto: Skjermbilde / Instagram
BRUDD: Chrishell Stause og Keo Motsepe har gått hver til sitt. Foto: Skjermbilde / Instagram Vis mer

I går hevdet imidlertid flere amerikanske medier at forholdet skal ha tatt slutt. Nå bryter «Selling Sunset»-stjernen tausheten om bruddet, samtidig som hun raser mot ekskjæresten.

Det melder blant andre E Online.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

Mener eksen er en løgner

Det gjør hun i form av flere innlegg på Instagram-story. Det første bildet viser en skjermdump av en artikkel som omhandler bruddet.

I artikkelen er det flere sitater fra en anonym kilde, som blant annet hevder at det var et «vennskapelig og gjensidig brudd».

Foto: Skjermdump fra Instagram / chrishell.stause
Foto: Skjermdump fra Instagram / chrishell.stause Vis mer

Til dette skriver Stause: «hvordan det hele startet».

På det neste bildet deler Stause kjendisnettstedet Peoples artikkel om bruddet. Et av sitatene fra en kilde i artikkelen lyder som følger:

- Keo er helt knust. Han nøt tiden med Chrishell og var 100 prosent med på forholdet.

Foto: Skjermdump fra Instagram / chrishell.stause
Foto: Skjermdump fra Instagram / chrishell.stause Vis mer

Videre hevder kilden at Motsepe har hatt det tøft etter morens bortgang, og at han virkelig ønsket at forholdet til Stause skulle vare.

Som en respons til artikkelen skriver Stause:

«Ok. Jeg ønsket virkelig å holde dette fritt for drama, men å spille offeret og dra inn moren din i dette er å dra det for langt».

KRYPTISK: Realitystjernen deler ikke noe om hva hun har blitt fortalt om ekskjæresten sin. Foto: Rob Latour /Shutterstock / NTB
KRYPTISK: Realitystjernen deler ikke noe om hva hun har blitt fortalt om ekskjæresten sin. Foto: Rob Latour /Shutterstock / NTB Vis mer

Kryptisk

Videre skriver hun at hun også var 100 prosent med på forholdet deres, helt til hun angivelig skal ha blitt fortalt noe som satte ekskjæresten i et nytt lys.

«Det fikk meg til å stille spørsmål ved om du klarer å bestille en kaffe uten å lyve», fortsetter hun.

Deretter deler hun en artikkel med følgende tittel: «Løgner, løgner: Hvordan bli kvitt løgnvaner». Til innlegget har realitystjernen lagt på låten «Beautiful Liar» av Beyoncé Knowles og Shakira.

Foto: Skjermdump fra Instagram / chrishell.stause
Foto: Skjermdump fra Instagram / chrishell.stause Vis mer

Stause har også delt en melding hun har mottatt i etterkant av innleggene.

I meldingen står det at vedkommende forstår at Stause er opprørt, men ber henne tenke over at det hun har hørt ikke kommer fra Keo, og dermed kanskje ikke gjenspeiler følelsene hans.

Foto: Skjermdump fra Instagram / chrishell.stause
Foto: Skjermdump fra Instagram / chrishell.stause Vis mer

«Jeg samlet alle faktaene før jeg delte dette. Ta det med ro. Jeg vet nøyaktig hvor det kom fra», svarer Stause.

Keo har hittil ikke uttalt seg om bruddet eller Stauses beskyldninger.

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Dumpet over melding

Som nevnt er Chrishell Stause kjent fra realityprogrammet «Selling Sunset», som har gjort stor suksess siden det inntok Netflix.

Gjennom tre sesonger har seerne vært vitne til at en gjeng kvinnelige eiendomsmeklere selger det som er blant Los Angeles' dyreste luksushjem, samtidig som man har fått et innblikk i hver enkelts privatliv.

I serien fikk man blant annet se Stause avsløre overfor kollega Mary Fitzgerald (39) at hennes nåværende eksmann, skuespiller Justin Hartley, informerte henne om at han hadde tatt ut skilsmisse over tekstmelding.

SKILT: I Netflix-serien fikk seerne få høre at skuespiller Justin Hartley ba om skilsmisse på melding. Foto: Christy Radecic /Invision / NTB
SKILT: I Netflix-serien fikk seerne få høre at skuespiller Justin Hartley ba om skilsmisse på melding. Foto: Christy Radecic /Invision / NTB Vis mer

Hendelsen fant sted i november i 2019.

- Han sendte meg en melding om at han hadde tatt ut skilsmisse. 45 minutter senere visste hele verden det, sa Stause, ifølge People.

Etter å ha lest meldingen reagerte hun med vantro, og skal derfor ha kommunisert med Hartley i tro om at det hele var en spøk. Det skal ha vært slutten på kommunikasjonen dem imellom, avslørte hun i serien.

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Stause måtte i hui og hast finne et nytt sted å bo.

- Da jeg fant ut av det, var jeg på vei ut døra til jobb, så jeg bare røsket med meg noen få ting og kom meg ut så fort som jeg bare klarte, sa hun videre.

LES OGSÅ: Forlovet på ny etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer