Danielle Bregoli:

Tordner mot Dr. Phil: - Tortur-bootcamp

Realityprofilen ble sendt på bootcamp av tv-psykologen. Nå krever hun en unnskyldning.

ANKLAGER: Danielle Bregoli, også kjent under artistavnet Bhad Bhabie, kommer med sjokkerende anklager. Foto: Pa Photos / NTB
ANKLAGER: Danielle Bregoli, også kjent under artistavnet Bhad Bhabie, kommer med sjokkerende anklager. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

13 år gamle Danielle Bregoli overrasket en hel verden under et intervju med Dr. Phil McGraw (70) i 2016.

Den munnrappe tenåringen liret av seg et sitat under samtalen med tv-psykologen, og ble raskt en viral sensasjon.

- Cash me outside, how bow dah, sa hun den gang, mens samtlige publikummere slet med å holde kjevene sine lukket.

Bregoli prøvde den gang å formidle at hun ikke var redd for å møte noen utendørs etter sending - til slåsskamp. Videoen gikk viralt, og har flere titalls millioner visninger. Siden den gang har hun rukket å bli rapper under artistnavnet Bhad Bhabie, reklamemodell og realitystjerne.

I dag er hun 18 år gammel, og det har altså gått fem år siden hun var på besøk hos Dr. Phil. I en video på YouTube raser hun nå mot behandlingen hun fikk av tv-psykologen i etterkant.

Det melder blant andre Vulture og The Independent.

- Fikk ikke lov til å sove

Ifølge 18-åringen ble hun sendt av Dr. Phil på en bootcamp med navn Turn-About Ranch i Utah, for å få bukt med den rebelske oppførselen sin.

Bregoli hevder imidlertid at de ansatte ved bootcampen brukte det hun anser som «torturmetoder». I videoen forklarer realityprofilen blant annet at hun ble hentet midt på natten mens hun sov.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer