Khloé Kardashian:

Tordner mot beskyldninger om broren

Khloé Kardashian så seg nødt til å svare fans som anklaget henne for å ha «glemt» lillebroren.

SVARER: Fansen går hardt ut mot Khloé Kardashian etter at hun unngik å nevne broren Rob Kardashian i et innlegg på sosiale medier. Nå svarer hun. Foto: NTB Scanpix
SVARER: Fansen går hardt ut mot Khloé Kardashian etter at hun unngik å nevne broren Rob Kardashian i et innlegg på sosiale medier. Nå svarer hun. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har Rob Kardashian (31) vært en av svært få i den berømte Kardashian-familien som har trukket seg drastisk tilbake fra rampelyset.

Mens familien lar sine mange millioner følgere få ta del i privatlivet deres på sosiale medier, holder derimot Rob kortene tett til brystet og verner om privatlivet sitt.

- Det er en skam

Han viser seg sjelden offentlig, og lar seg så godt som aldri fotograferes. Selv om han har tatt det valget helt på egenhånd, faller det likevel ikke i god jord hos fansen når familien «glemmer» han.

Gjennom elleve år har vi fått følge Kardashian-gjengen gjennom tykt og tynt, og det har flere ganger kommet frem at forholdet mellom Kris Jenners (63) eneste sønn og søsteren Khloé Kardashian (34), har vært helt spesielt.

Lørdag delte sistnevnte et bilde av seg selv og moren i sosiale medier, men en varm hyllest til 63-åringen.

- Du er en dronning som har oppdratt mini-dronninger - som fremdeles prøver å bli like sterk og fantastisk som du er. Jeg vil elske deg mer og mer hver dag, helt til det siste, skriver hun til bildet.

At hun ikke nevner noe om at moren også har oppdratt en gutt blant sine seks barn, er ikke populært.

- Ikke glem Rob … Hun oppdrar en konge også, skriver én.

- Det er en skam. Rob Kardashian er en del av familien, men blir ALDRI nevnt, lyder en annen kommentar.

Kort tid etter at det gikk en kule varmt i kommentarfeltet, så Khloé seg nødt til å svare sine 84 millioner følgere.

- Han har vært en konge helt siden han ble født. Vår mamma og pappa gjorde en fantastisk jobb med ham. Han er hjertet mitt, skriver hun blant annet.

- Broren min er hele verden. Han er definitivt en konge. Det er en skam at du ikke kan respektere oss for at vi respekterer hans privatliv. Du burde rett og slett ikke kommentere hvis du ikke er informert om familien vår, fortsetter hun.

Det aktuelle innlegget har i skrivende stund fått nesten 1,5 millioner likerklikk, og over 5000 kommentarer. Det skal også sies at flere av følgerne tar Khloé i forsvar, og hyller henne for motsvaret.

Saken fortsetter under bildet.

NÆRT VENNSKAP: Khloé og Rob har hele tiden hatt et godt forhold. Søsknene har også bodd sammen flere ganger. Her sammen i 2012. Foto: NTB Scanpix
NÆRT VENNSKAP: Khloé og Rob har hele tiden hatt et godt forhold. Søsknene har også bodd sammen flere ganger. Her sammen i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Pengekrangel med eksen

Det siste året har Rob altså gått fullstendig under jorda. Det er rake motsetning til hva han gjorde i fjor. Da var han nemlig rene overskriftsmaskinen i en offentlig skittentøysvask med eksen Blac Chyna (30).

Til tross for at paret, som har datteren Dream (2) sammen, i år har holdt en lav profil, dukket de opp som lyn fra klar himmel i november i år.

Eksene har tilsynelatende holdt avstand fra hverandre det siste året, men forrige måned var de altså i gang igjen, og kjempet over utbetaling av barnebidrag for deres felles datter.

Ifølge Rob befinner han seg i en økonomisk krise, som gjør det vanskelig for ham å betale de høye summene eksen krever, og nå ser det ut til å toppe seg for realitystjernen, ifølge Page Six.

Ifølge rettsdokumenter har det kommet frem at han har blitt tvunget til å selge sokkeselskapet sitt, til sin egen mor, Kris.

TURBULENT FORHOLD: Rob og Blac Chyna kranglet i offentligheten flere ganger. Det hele toppet seg i fjor. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT FORHOLD: Rob og Blac Chyna kranglet i offentligheten flere ganger. Det hele toppet seg i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BLE FORELDRE: Rob og Chyna har datteren Dream sammen. Her var den lille familien avbildet i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
BLE FORELDRE: Rob og Chyna har datteren Dream sammen. Her var den lille familien avbildet i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I lang tid skal Rob ha betalt 170 000 kroner i måneden til Blac, en sum han ønsker å få nedjustert, ettersom han angivelig ikke lenger har råd til å gå ut med et så stort beløp. Videre hevder 31-åringen, i dokumenter The Blast sitter på, at det vanskelige forholdet til Chyna har ødelagt karrieren hans - og hindrer ham i å tjene penger.

Nå kan det derimot se ut til at eksparet har bestemt seg for å sette en midlertidig stopper for dramatikken før jul. Rob og Chyna har nemlig et håp om å kunne finne en løsning uten å gå rettens vei, ifølge Page Six.

Eksparet skal ennå ikke ha blitt enige, men ønsker å sette uenighetene sine til side for å feire en fredelig jul sammen med sine familier.

I lys av uenigheten har imidlertid «Keeping up with the Kardashians»-profilen trukket seg kraftig tilbake - igjen.

Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Venter sitt første barn sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer