STJERNENE PÅ SLOTTET: De fem stjernene Gro Hammerseng, Toralv Maurstad, Dennis Storhøi, Lise Karlsnes og Fredrik Græsvik (ikke tilstede på høstlanseringen) samles i fem dager på et slott i Toscana for å snakke om sine liv og karrierer.
STJERNENE PÅ SLOTTET: De fem stjernene Gro Hammerseng, Toralv Maurstad, Dennis Storhøi, Lise Karlsnes og Fredrik Græsvik (ikke tilstede på høstlanseringen) samles i fem dager på et slott i Toscana for å snakke om sine liv og karrierer. Vis mer

- Toralv ba om å få se Lises pupper etter én dag

Gro Hammerseng om innspillingen av «Stjernene på slottet».

BERGEN/OSLO (SEOGHØR.NO): Tirsdag er det TV 2s høstlansering i Bergen. Blant programmene som ble presentert var «Stjernene på slottet».

De fem stjernene Gro Hammerseng, Toralv Maurstad, Dennis Storhøi, Lise Karlsnes og Fredrik Græsvik samles i fem dager på et slott i Toscana for å snakke om sine liv og karrierer.  Her får man høre stjernene fortelle om viktige og sterke hendelser i livene deres. Men det var tydeligvis tid til endel annet også...


- Du hoppet vel over tørrpraten, Toralv? Jeg tror du spurte om å få se puppene dine etter én dag, sa håndballstjernen Gro Hammerseng og så på Lise Karlsnes, til stor latter fra salen.

- Men det fikk han ikke. Siden vi hadde så bra kjemi, så ble det mindre kleint enn jeg hadde trodd, la hun muntert til. 

Hvert program er viet en av de fem, og hovedpersonen bestemmer aktiviteter som blir gjort mellom måltidene, og hva som skal stå på menyen.

- Det var trivelig på slottet. Veldig gøy å lære de andre å kjenne. For min del var det vanskelig å være personlig uten å bli privat. Noen historier hører til privatlivet. Men jeg synes det var forferdlig hyggelig tid og en glede å være der. Men man må tørre å utlevere endel, sa Toralv.