VENNINNER: Kari Schibevaag (t.v.) og Tora Berger fant tonen under innspillingen av "Mesternes Mester", og dro på mange spennede utflukter etter at de ble slått ut av konkurransen. Foto: Privat
VENNINNER: Kari Schibevaag (t.v.) og Tora Berger fant tonen under innspillingen av "Mesternes Mester", og dro på mange spennede utflukter etter at de ble slått ut av konkurransen. Foto: PrivatVis mer

- Tora var den mest ekte av deltakerne

Utslåtte Kari Schibevaag ble overrasket over hvor høye ambisjoner mange av «Mesternes mester»-konkurrentene hadde.

SEOGHØR.NO: Skiskytterlegenden Tora Berger (33) ble den første som måtte pakke kofferten i «Mesternes Mester».

Lørdag var det kiteren Kari Schibevaag (36) sin tur, etter duell mot den tidligere langrennsløperen Marit Mikkelsplass (49).

– Uff, det var ikke helt min dag. Jeg våknet opp med feber, klarte ikke å yte mitt beste og ble vel litt preget - uten at det skal være en unnskyldning. Jeg hadde fort gått ut uansett, sier Kari til Se og Hør.

Hun innrømmer at hun ble overrasket over ambisjonsnivået til mange av deltakerne. De krevende øvelsene trigget konkurranseinstinktet til de tidligere toppidrettsutøverne.

- Jeg tenkte, «Herregud, er det SÅ seriøst?!», sier Kari.

- Mange gira seg skikkelig opp foran øvelsene, og det var flere som hadde sett igjennom tidligere programmer og var forberedt på øvelsene. Jeg var ikke helt der, sier Kari.

Fant tonen med Tora

VANNSPORT: Kari (t.v.) og Tora storkoste seg på vannscooter-ekspedisjon i Lofoten i sommer. Foto: Privat
VANNSPORT: Kari (t.v.) og Tora storkoste seg på vannscooter-ekspedisjon i Lofoten i sommer. Foto: Privat Vis mer

Enda mer overrasket ble hun over at skiskytterlegenden Tora Berger hadde det på samme måte.

De to jentene fant tonen etter fem minutter, og var ikke veldig lei seg over at de måtte ta et tidlig farvel med de øvrige deltakerne.

Det ga tid til turer og opplevelser sammen på den spennende Middelhavsøya Sicilia, der innspillingen foregikk.

- Tora og jeg hadde en spesiell kjemi. Vi lo av de samme tingene og var ganske avslappet til konkurransene. Jeg trodde Tora var kjempeseriøs, jeg har jo bare sett henne på TV. Men der tok jeg feil. Jeg synes Tora var den mest ekte av deltakerne, sier Kari.

ÅRETS GJENG: Programleder er Dag Erik Pedersen sammen med de 11 deltagerne i den sjette sesongen av Mesternes mester. Fra venstre: Langrennsløper Pål Gunnar Mikkelsplass, kickbokser Mette Solli, skiskytter Frode Andresen, svømmer Aleksander Hetland,  fotballspiller Mini Jacobsen,  kiter Kari Schibevaag,  skihopper Lars Bystøl, skiskytter Tora Berger, fotballspiller Harald Martin Brattbakk, syklist Monica Valen og  langrennsløper Marit Mikkelsplass. Foto: Roy Darvik/NRK
ÅRETS GJENG: Programleder er Dag Erik Pedersen sammen med de 11 deltagerne i den sjette sesongen av Mesternes mester. Fra venstre: Langrennsløper Pål Gunnar Mikkelsplass, kickbokser Mette Solli, skiskytter Frode Andresen, svømmer Aleksander Hetland, fotballspiller Mini Jacobsen, kiter Kari Schibevaag, skihopper Lars Bystøl, skiskytter Tora Berger, fotballspiller Harald Martin Brattbakk, syklist Monica Valen og langrennsløper Marit Mikkelsplass. Foto: Roy Darvik/NRK Vis mer

Senere på sommeren møttes jentene igjen, og de fikk noen flotte ekspedisjoner i Lofoten sammen med Toras ektemann, Trond.

De fantastiske bildene derfra og historien om det tette vennskapet, får du i Se og Hør som kommer i salg tirsdag.

LES OGSÅ: Her bryter Tora ut i latter av Paradise-spøk