- Tora var den mest ekte av deltakerne

Utslåtte Kari Schibevaag ble overrasket over hvor høye ambisjoner mange av «Mesternes mester»-konkurrentene hadde.

VENNINNER: Kari Schibevaag (t.v.) og Tora Berger fant tonen under innspillingen av "Mesternes Mester", og dro på mange spennede utflukter etter at de ble slått ut av konkurransen. Foto: Privat
VENNINNER: Kari Schibevaag (t.v.) og Tora Berger fant tonen under innspillingen av "Mesternes Mester", og dro på mange spennede utflukter etter at de ble slått ut av konkurransen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skiskytterlegenden Tora Berger (33) ble den første som måtte pakke kofferten i «Mesternes Mester».

Lørdag var det kiteren Kari Schibevaag (36) sin tur, etter duell mot den tidligere langrennsløperen Marit Mikkelsplass (49).

– Uff, det var ikke helt min dag. Jeg våknet opp med feber, klarte ikke å yte mitt beste og ble vel litt preget - uten at det skal være en unnskyldning. Jeg hadde fort gått ut uansett, sier Kari til Se og Hør.

Hun innrømmer at hun ble overrasket over ambisjonsnivået til mange av deltakerne. De krevende øvelsene trigget konkurranseinstinktet til de tidligere toppidrettsutøverne.

- Jeg tenkte, «Herregud, er det SÅ seriøst?!», sier Kari.

- Mange gira seg skikkelig opp foran øvelsene, og det var flere som hadde sett igjennom tidligere programmer og var forberedt på øvelsene. Jeg var ikke helt der, sier Kari.

Fant tonen med Tora

Enda mer overrasket ble hun over at skiskytterlegenden Tora Berger hadde det på samme måte.

De to jentene fant tonen etter fem minutter, og var ikke veldig lei seg over at de måtte ta et tidlig farvel med de øvrige deltakerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer