Tora gifter seg til sommeren

Og bryllupsreisen går til...

KLAR FOR BRYLLUP: Tora Berger feirer OL-seieren. Til sommeren blir det bryllup på Lesja-jenta. Foto: REUTERS
KLAR FOR BRYLLUP: Tora Berger feirer OL-seieren. Til sommeren blir det bryllup på Lesja-jenta. Foto: REUTERS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Gulljenta fra Vancouver-OL Tora Berger har vært sammen med forloveden Trond Teveldal i over ti år og sammen har paret kjøpt seg hus i Meråker.Til sommeren får skiskytteren også gull på fingeren, når hun  skal gifte seg i hjembygda Lesja skriver GD. Men noen eksklusiv bryllupsreise blir det ikke.- Det blir vel en fisketur i fjellet, sier Tora til GD. Dermed blir det likevel bryllup på Tora som for tre år siden, takket nei til en tur der kjæresten hadde planlagt å fri. Den gang avslørte Tora til Sportmagasinet at hennes dårligste avgjørelse var å takke nei, da kjæresten inviterte henne med på en romantisk fjelltur.Litt for sent forsto hun at det kanskje også var en forlovelsesring pakket ned i tursekken. - Han hadde nok en alvorlig baktanke med den turen. Men jeg var trøtt og takka nei. Jeg skjønte ikke at kjæresten min planla frieri. Nå kommer han aldri til å spørre igjen, sa Tora den gangen. Heldigvis for Tora gå ikke Trond seg med det... Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.LES OGSÅ: Kledd naken etter gullet

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer