Tora Berger gjør comeback for å slå Mini

Denne sesongen skal de mannlige «Mesternes Mester»-deltagerne virkelig få noe å bryne seg på.

I SUPERFORM: Tora Berger er nok fortsatt langt bedre trent enn de fleste «Mesternes Mester»-deltagerne. Kanskje blir hun den første kvinnen som vinner konkurransen.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
I SUPERFORM: Tora Berger er nok fortsatt langt bedre trent enn de fleste «Mesternes Mester»-deltagerne. Kanskje blir hun den første kvinnen som vinner konkurransen. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Bare noen måneder etter at hun la opp som skiskytter med blant annet olympisk gull og sølv, er skiskytteryndlingen Tora Berger (33) klar for en ny utfordring.

Tora skal ifølge VG ta opp kampen med blant annet tidligere Rosenborg-stjerne Jahn «Mini» Jakobsen (48) og den tidligere svømmeren Aleksander Hetland (31) i «Mesternes Mester».

MESTERTAKTER: Den tidligere toppsvømmeren Aleksander Hetland er også med.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
MESTERTAKTER: Den tidligere toppsvømmeren Aleksander Hetland er også med. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

NRK har så langt ikke bekreftet listen, og det er fortsatt mange navn som ikke er kjent.

Den sjette sesongen av suksessprogrammet der Dag Erik Pedersen har vært programleder blir i år spilt inn på Sicilia, men blir først sendt på TV på nyåret.

Til nå er det bare menn som har vunnet konkurransen. Dag Otto Lauritzen vant den første sesongen, og deretter har Daniel Franck, Finn Christian Jagge, Tor-Arne Hetland og nå sist Marco Elsafadi gått til topps.

LES OGSÅ: Han har aldri vært noen brems for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer