<strong>VIL IKKE BEKYMRE SEG:</strong> - Alexander er i en alder hvor han leker fra morgen til kveld. Jeg vil ikke bruke VM til å bekymre meg over hvordan han har det når jeg spiller kamper eller trener, sier Heidi Løke. Foto: SCANPIX
VIL IKKE BEKYMRE SEG: - Alexander er i en alder hvor han leker fra morgen til kveld. Jeg vil ikke bruke VM til å bekymre meg over hvordan han har det når jeg spiller kamper eller trener, sier Heidi Løke. Foto: SCANPIX Vis mer

Tør ikke ta sønnen med til VM

- Han har det tryggere ved å bli hjemme i Norge, mener håndballstjernen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Håndballjentenes sikkerhet har blitt skjerpet under VM. Men Heidi Løke tøt likevel ikke ta sjansen på å ta med seg sønnen Alexander (4) til Brasil, skriver VG.

- Jeg har tillit til sikkerhetsopplegget rundt landslaget, men tør likevel ikke å ha med meg Alexander til VM. Jeg føler at han har det tryggere ved å bli hjemme i Norge, sier den norske håndballstjernen til avisen.

Hennes fire år gamle sønn har vært til stor glede for hele troppen i de tre siste mesterskapene, og håndballforbundet var derfor åpne for å koste på Alexander en tur til Brasil. Slik blir det imidlertid altså ikke.

Årsaken er enkel.

- Jeg spiller med brasilianske Eduarda Györ. Hun forteller om høy kriminalitet. Det har påvirket meg. Alexander er i en alder hvor han leker fra morgen til kveld. Jeg vil ikke bruke VM til å bekymre meg over hvordan han har det når jeg spiller kamper eller trener. Da er det bedre at han er hos Leif (gautestad) i Arendal eller hos mamma og pappa i Sandefjord, mener hun.

I Brasil ble det, bare i 2006, ifølge VG, drept 49.145 mennesker.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Noen dager har jeg vært helt utslått  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer