TØR IKKE SKILLES: Khloe er redd for hva ektemannen skal finne på hvis hun leverer inn søknad om skilsmisse. Foto: All Over Press
TØR IKKE SKILLES: Khloe er redd for hva ektemannen skal finne på hvis hun leverer inn søknad om skilsmisse. Foto: All Over PressVis mer

Tør ikke skille seg

Realitystjernen Khloe Kardashian frykter en skilsmisse skal føre til at Lamar Odom begår selvmord.

SEOGHØR.NO: De siste månedene har vært tøffe for realitystjernen Khloe Kardashian (29).

Først ble ektemannen gjennom fire år, Lamar Odom (33), beskyldt for utroskap, deretter kom det frem at basketball-proffen har slitt med store rusproblemer de siste to årene.

Ryktene om at ekteskapet er over og at de to stjernene skal skilles har lenge versert i kjendispressen. Nå forteller kilder nære paret at grunnen til at Khloe ikke enda har levert inn skilsmissepapirene er fordi hun er livredd for at Lamar skal ta sitt eget liv. Det melder TMZ.com.

VIL HA BARN: Khloé Kardashian er desperat etter å starte en familie med ektemannen Lamar Odom.  Foto: Fame Flynet
VIL HA BARN: Khloé Kardashian er desperat etter å starte en familie med ektemannen Lamar Odom. Foto: Fame Flynet Vis mer

Kildene hevder at Khloe føler en skilsmisse er uungåelig, men at hun tror at det endelige bruddet vil føre til at Lamar enten vil ta sitt eget liv eller ta en overdose av narkotika.

Kardashian skal ha satt hele livet på vent, av hensyn til Lamar, men føler at hun nå snart må gå videre.

For to uker siden ble det hevdet at forholdet var på vei tilbake i rett spor. Kardashian ble observert med en stor diamantring på hennes venstre ringfinger. Ringen var gifteringen Khloe har fått i gave av Lamar.

- Det har aldri vært noe annet enn kjærlighet. Familien håper nå at Lamar endelig kommer til å finne tilbake på rett spor, sa en kilde til E! News.

Nå ser det derimot ut til at forholdet kommer til å ta slutt og at det mer er snakk om når enn hvis.

LES OGSÅ:    Sønderknust av nye utro-rykter

Se Kardashian med gifteringen:

Vil redde ekteskapet med kjærlighetsferie:

Her angriper Lamar fotografene: