Hertuginne Meghan og Patrick J. Adams:

Tør ikke ringe Meghan

Meghans «Suits»-kollega innrømmer at han er redd.

DEN GANG DA: I «Suits» spilte Patrick J. Adams ektemannen til Meghan Markle. Sistnevnte lever i disse dager et nokså annerledes liv, som hertuginne av Sussex. Nå forteller Adams om at han er redd for å kontakte henne. Foto: USA Network/Netflix/Kobal/REX/Shutterstock / NTB
DEN GANG DA: I «Suits» spilte Patrick J. Adams ektemannen til Meghan Markle. Sistnevnte lever i disse dager et nokså annerledes liv, som hertuginne av Sussex. Nå forteller Adams om at han er redd for å kontakte henne. Foto: USA Network/Netflix/Kobal/REX/Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mye har skjedd i livet til den tidligere skuespilleren Meghan Markle (39) de siste årene. I 2018 giftet hun seg med prins Harry (36), og i gave av dronning Elizabeth ble hun og ektemannen tildelt hertugdømme over Sussex. Hun har dermed byttet ut etternavnet med tittelen hertuginne.

Tidligere i år kunngjorde ekteparet, som har sønnen Archie (1) sammen, at de ønsket å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter. For tiden bor de i Los Angeles, der de lever bortgjemte og private liv.

Hennes «nye» liv står i sterk kontrast til det hun levde før hun ble kongelig, da hun var mest kjent som skuespiller i serien «Suits». Hun var med der fra 2011 til 2017, som karakteren Rachel Zane.

Redd for kontakt

Hun spilte mot Patrick J. Adams (39), som i mange av sesongene var hennes «tv-ektemann» Mike. Han var til stede da hun og prins Harry giftet seg i Windsor i 2018, men duoen har tilsynelatende ikke bevart det kollegiale vennskapet de en gang hadde.

I et nytt intervju forteller han nå åpent om at han synes det er vanskelig å ta kontakt med sin tidligere medskuespiller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer