Hertuginne Meghan og Patrick J. Adams:

Tør ikke ringe Meghan

Meghans «Suits»-kollega innrømmer at han er redd.

DEN GANG DA: I «Suits» spilte Patrick J. Adams ektemannen til Meghan Markle. Sistnevnte lever i disse dager et nokså annerledes liv, som hertuginne av Sussex. Nå forteller Adams om at han er redd for å kontakte henne. Foto: USA Network/Netflix/Kobal/REX/Shutterstock / NTB
DEN GANG DA: I «Suits» spilte Patrick J. Adams ektemannen til Meghan Markle. Sistnevnte lever i disse dager et nokså annerledes liv, som hertuginne av Sussex. Nå forteller Adams om at han er redd for å kontakte henne. Foto: USA Network/Netflix/Kobal/REX/Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mye har skjedd i livet til den tidligere skuespilleren Meghan Markle (39) de siste årene. I 2018 giftet hun seg med prins Harry (36), og i gave av dronning Elizabeth ble hun og ektemannen tildelt hertugdømme over Sussex. Hun har dermed byttet ut etternavnet med tittelen hertuginne.

Tidligere i år kunngjorde ekteparet, som har sønnen Archie (1) sammen, at de ønsket å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter. For tiden bor de i Los Angeles, der de lever bortgjemte og private liv.

Hennes «nye» liv står i sterk kontrast til det hun levde før hun ble kongelig, da hun var mest kjent som skuespiller i serien «Suits». Hun var med der fra 2011 til 2017, som karakteren Rachel Zane.

KRITISERES: Prins Harry og Hertuginne Meghan deltok denne uka i et zoom-møte med unge ledere om rasisme. Det falt ikke i god jord hos alle. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

Redd for kontakt

Hun spilte mot Patrick J. Adams (39), som i mange av sesongene var hennes «tv-ektemann» Mike. Han var til stede da hun og prins Harry giftet seg i Windsor i 2018, men duoen har tilsynelatende ikke bevart det kollegiale vennskapet de en gang hadde.

I et nytt intervju forteller han nå åpent om at han synes det er vanskelig å ta kontakt med sin tidligere medskuespiller.

VENNEPAR: Patrick J. Adams og hans kone Troian Bellisario var begge i bryllupet til Meghan og Harry i 2018. Siden den gang har de mistet kontakten. Foto: Ian West / REUTERS / NTB
VENNEPAR: Patrick J. Adams og hans kone Troian Bellisario var begge i bryllupet til Meghan og Harry i 2018. Siden den gang har de mistet kontakten. Foto: Ian West / REUTERS / NTB Vis mer

- For å være helt ærlig, så tror jeg at jeg er redd. Jeg vet nok at jeg kunne ha slått på tråden og ringt henne når som helst, men jeg vet ikke hva jeg skulle ha sagt, sier han i programmet «Radio Times», ifølge People.

Faktisk skal de ikke ha hatt kontakt på over et år. Sist gang de var i kontakt med hverandre var i mai 2019, da den tidligere skuespilleren og prinsen ble foreldre.

Sammen med kona Troian Bellisario (34) har Adams også flere barn. Den hektiske familiehverdagen kan ha noe med saken å gjøre, mener han.

KOLLEGER: Hertuginne Meghan spilte i «Suits» fra 2011 til 2017, og var en av de mest populære karakterene i serien. Her poserer hun på rød løper med kollegene Sarah Rafferty, Rick Hoffman og Patrick J. Adams i 2011.Foto: AFF / NTB
KOLLEGER: Hertuginne Meghan spilte i «Suits» fra 2011 til 2017, og var en av de mest populære karakterene i serien. Her poserer hun på rød løper med kollegene Sarah Rafferty, Rick Hoffman og Patrick J. Adams i 2011.Foto: AFF / NTB Vis mer

- Etter at barna våre ble født har vi sendt noen tekstmeldinger og gaver fram og tilbake, men jeg tror jeg er litt redd. Det er en helt ekte frykt. Jeg tror jeg er redd for å måtte bryte gjennom disse veggene for å ha en samtale, sier han i radioprogrammet.

At det plutselig skal være vanskelig for to stykker som har kjent hverandre i over et tiår å snakke sammen, kan virke merkelig. Spesielt fordi Adams tidligere har vært åpen om at han er glad i sin tidligere «tv-kone», og at han ønsker henne alt godt.

Like før hun ble hertuginne i 2018, skrev han på Twitter at han gledet seg stort til bryllupet og at han var takknemlig for å kjenne henne. «Elsker deg masse», skrev han til henne.

SESONGFINALE: TV-stjerne Meghan Markle gjør avkall på yrket som skuespiller når hun gifter seg med Storbritannias prins Harry den 19. mai 2018. Helt på slutten av sesong syv, som går på lufta i USA i disse dager, gifter rollefiguren hennes, Rachel Zane, seg tilsynelatende med sin utkårede, Mike Ross (Patrick J. Adams). Vis mer

- Et mareritt

Det er ikke bare Adams som har uttalt seg om forholdet til den tidligere skuespilleren nylig. Kona hans har nemlig også snakket om hvordan hennes oppfatning av bryllupet i 2018 var.

For «Pretty Little Liars»-skuespilleren ble Meghan og Harrys bryllup imidlertid en opplevelse hun bare har lyst til å glemme. Det avslørte hun i et intervju med den britiske avisen Daily Telegraph.

Hun var nemlig gravid i femte måned da bryllupet fant sted - noe som skapte store bekymringer for å bli avslørt av verdenspressen. Skuespilleren hadde nemlig lyst til å holde graviditeten hemmelig, og var livredd for at antrekket hennes ikke skulle skjule magen godt nok.

UENIGE: Det er mange som har møtt opp i Windsor i anledning prins Harrys og Meghan Markles bryllup, men ikke alle er enige i prinsens valg av brud. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Emilie Rydning Vis mer

- Selvfølgelig var jeg engstelig for antrekket mitt, og angsten jeg hadde var dobbel. For det første fordi jeg prøvde å skjule at jeg var fem måneder på vei. Jeg var helt overbevist om at det ville bli avslørt, røpet Bellisario i intervjuet.

I intervjuet luftet Bellisario også sin frustrasjon rundt hatten hun bar i bryllupet - en såkalt «fascinator» - et klassisk hodeplagg som er fast innslag ved kongelige tilstelninger.

- De ser latterlige ut, med mindre du lever på 1930-tallet. Man kan få tak i noen som ser ut som et kunstverk, men er du så forfengelig og prøver å få så mye oppmerksomhet? Eller hvis du går for en liten fascinator, følger du da ikke tradisjonen? Det var et mareritt, forklarte Troian Bellisario i intervjuet.

LES OGSÅ: - Dater etter skilsmissenyheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer