RADIOSTJERNER: Bye og Rønning lar kjendisene gjennomgå i sitt ukentlige radioshow, men lar Anders`svigerfar og gitarkamerat Lillebjørn Nilsen være i fred. Foto: Anders Myhren / Seher.no
RADIOSTJERNER: Bye og Rønning lar kjendisene gjennomgå i sitt ukentlige radioshow, men lar Anders`svigerfar og gitarkamerat Lillebjørn Nilsen være i fred. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Tør ikke parodiere svigerfar

Anders fra "Bye og Rønning" vil unngå pinlig stemning ved middagsbordet. Se video!

Se videointervju og parodier med Bye og Rønning nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Anders Bye (27) og Jon Niklas Rønning (29) gjør for tiden stor suksess med sitt elleville radioprogram "Bye& Rønning Show" på P4. Her får kjendiser som Alexander Rybak, Jahn Teigen og Linni Meister gjennomgå i guttas treffende parodier.

- Vi opplever at kjendisene generelt er veldig positive til parodiene. De som hater oss har heldigvis ikke ringt oss. Hvis det er noen som hater oss, da? Vi gjør parodiene våre med kjærlighet og respekt, så det er en ære å bli parodiert, sier Bye og Rønning til Seher.no.

Men det er likevel én kjendis gutta ikke kommer til å parodiere. Faren til Anders sin kjæreste Siri er nemlig den legendariske gitarkameraten Lillebjørn Nilsen (58), og selv om Anders tror det er mulig å få til en god parodi på "Tanta til Beate"-sangeren, har han bestemt seg for å la være.

- Han er en veldig kul og raus fyr så jeg tror han hadde tatt det på strak arm, men kanskje det blir litt for tett kobling der likevel. Jeg vil gjerne ikke ha noen sensur på parodiene og redselen for at det hadde blitt litt sånn rar stemning ved middagsbordet der, så tror jeg at jeg ligger unna det, sier Anders Bye til Seher.no.

Lillebjørns datter, Siri Nilsen, er selv artist og kommer med plate til høsten. I siste "Bye& Rønning Show" var hun med som gjesteartist og parodierte Aqua-Lene med låta "Back to the 90`s" mens kjæresten Anders sto for Rene Difs musikalske innslag.

- Det er en gammel drøm jeg har hatt å få synge duett med henne. Så det blir en sånn skikkelig kjærlighetsduett dette her, da, sier en engasjert Bye til Seher.no.

LES OGSÅ: Jeg trodde han var øksemorder

Hør kjærlighetsduetten her, og se flere parodier i P4-studioet:


[obj:media:7921]