STOR STEMNING: Peter Bubresko har feiret høytiden med kjæresten og tvillingene Sebastian og Marie. Julaften ble det servert kalkun. Foto: Morten Eik
STOR STEMNING: Peter Bubresko har feiret høytiden med kjæresten og tvillingene Sebastian og Marie. Julaften ble det servert kalkun. Foto: Morten EikVis mer

Peter Bubresko fra «God Morgen Norge»:

- Tør ikke ha juletre i år

TV 2-programleder Peter Bubresko må redusere julepyntingen på grunn av barna.

(Se og Hør): 24. desember var Peter Bubresko på plass for å lose TV 2s seere gjennom morgenen sammen med gode kolleger.

- Det er veldig koselig å jobbe julaften. Alle stiller i sin fineste stas. Det er gjerne et kor eller en artist som synger julen inn, og det serveres fantastisk god mat. Når jeg går hjem fra jobb er jeg full av herlig julestemning, forteller han til Se og Hør.

I SALG NÅ: I Se og Hørs romjulsnummer kan du lese mer om Peter Bobresko. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I Se og Hørs romjulsnummer kan du lese mer om Peter Bobresko. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Hjemme måtte han imidlertid redusere på julepyntingen i år, på grunn av sine ett år gamle tvillinger, Marie og Sebastian.

- Stua vår har gått fra å være ganske fint innredet, til å bli nesten tom. Den ene tingen etter den andre må settes opp på loftet, for ikke å bli ødelagt. Så vi tør ikke ha noe juletre i år. Hvis du er ute etter julestemning, så ikke kom hjem til oss, sier han med et smil.

Bubresko avslørte den glade nyheten om at han skulle bli pappa, under en «God Morgen Norge»-sending i 2016.

– Grunnen til at jeg snakker så mye om barn, er fordi jeg skal bli pappa selv, sa han på direkten til medprogramleder Cathrine Fossum (39), ifølge TV2.no.

Tidligere har Peter blant annet ledet programmet «Waschera» på TV 2 sammen med Katarina Flatland.

Da TV 2 feiret 25-årsjubileum, hadde Katarina og Peter en aldri så liten reunion på den røde løperen.

– Vi har opplevd så fantastisk mye morsomt det siste halvannet året, og ikke minst har vi møtt mange spennende mennesker. Alt fra ministre til mennesker som lever som flyktninger, skrev hun på bloggen sin da programmet ble nedlagt i 2009.

Det var uansett starten på en eventyrlig karriere for begge to: Peter er i dag en av programlederne på «God morgen Norge», mens Katarina spleiser bønder i «Jakten på kjærligheten».

LES OGSÅ: Gjenforent etter åtte år