AVLYSER: Gene Simmons, Paul Stanley og resten av Kiss avlyser konsert i Serbia på grunn av den politiske situasjonen. Uken etter synger Maria Haukaas Storeng i samme by. Foto: Stella
AVLYSER: Gene Simmons, Paul Stanley og resten av Kiss avlyser konsert i Serbia på grunn av den politiske situasjonen. Uken etter synger Maria Haukaas Storeng i samme by. Foto: StellaVis mer

Tør ikke gjøre som MGP-Maria

Kiss frykter "Crazy nights" i Serbia.

SEHER.NO: Rocke-veteranene i bandet Kiss liker å markedsføre seg som de tøffeste gutta innen rock n' roll, men har nå fått kalde føtter for å reise til Serbia.

Bandet avlyser den planlagte konserten 15. mai fordi de frykter den politiske uroen i landet i kjølvannet av løsrivelsen til den tidligere provinsen Kosovo.

At den serbiske hovedstaden allerede uken etter invaderes av artister fra hele Europa - inkludert Norges Maria Haukaas Storeng (28) - som skal delta i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen, ser ikke ut til å ha roet Kiss-guttas nerver.

- Situasjonen i Serbia gir dem ikke noe valg. Men de håper at de kan opptre i Serbia en annen gang, sier den lokale arrangøren ifølge nettstedet CBS4Denver.

Maria Haukaas Storeng har foreløpig ikke valgt å bekymre seg for at det skal skje noe under MGP-festen i Beograd.

I likhet med de andre deltakerne har hun blitt tildelt politieskorte som skal følge henne under hele oppholdet.

- Hvis dette er noe de mener er nødvendig, må jeg jo bare finne meg i det, sa blondinen i mars til Dagbladet da hun fikk beskjed om sikkerhetstiltakene.

LES OGSÅ: Tipper Maria blant favorittene