Tør ikke gå på scenen

Programleder Knut Borge sliter med flere helseplager.

SLITER MED BALANSEN: Knut Borges mange helseplager har gjort at han ikke tør å stå på scenen.  Foto: Seoghør.no
SLITER MED BALANSEN: Knut Borges mange helseplager har gjort at han ikke tør å stå på scenen. Foto: Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Knut Borge (62) har i en årrekke vært aktiv både som programleder og står mye på scenen, men har den siste tiden måtte trappe ned på grunn av diverse helseplager.

Borge har sukkersyke, ujevn hjerterytme og sliter med dårlig balanse, noe som gjør det vanskelig å bevege seg på scenen. Sykdommen nevropati har også bidratt til at 62-åringen må holde seg mer i ro. Den reduserer følelsen i hender og føtter og medfører store smerter.

- Jeg går ikke opp på vinglete og ustøe scener lenger. Det tør jeg rett og slett ikke. Balansen er dårlig, og jeg må planlegge nøye hvor og hvordan jeg skal gå, sier han til Her og Nå.


Men i sommer er Borge trygg i NRK-studio der han nå er aktuell med «20 spørsmål» sammen med venner som Trond-Viggo Torgersen, Rune Gokstad og Øystein Bache.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Konas død var helt uvirkelig 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer