SKANDALE: Verne Troyer og Ranae Shriders sexvideo har gått sin seiersgang på nettet verden over. Foto: TMZ
SKANDALE: Verne Troyer og Ranae Shriders sexvideo har gått sin seiersgang på nettet verden over. Foto: TMZVis mer

Tør ikke forlate huset

Verne Troyer er dypt såret over ekskjærestens sexvideo-lekkasje.

LOS ANGELES (Seher.no): I slutten av juni dukket det på mystisk vis opp en sextape av den kortvokste skuespilleren Verne Toryer (39) og hans ekskjæreste, skuespiller og modell, Ranae Shrider (22).

"Mini-Me"-stjernen saksøkte kjendisnettstedet som publiserte filmen for 100 millioner kroner, men snart kom det frem at det var ekskjæresten hans som hadde godkjent sex-lekkasjen.

Shrider valgte også å gå ut i media og fortelle åpent om sexlivet sitt til den 81 centimeter høye filmstjernen, mens Troyer selv ikke turte å forlate huset etter all medieoppmerksomheten.

Først nå forteller han sin versjon av hendelsen til US magazine.

- Det har vært tøft. Jeg har ikke turt å gå utenfor døra engang. Det at en person jeg har vært så nær har gjort dette mot meg har jeg veldig vanskelig for å forstå, sier han til bladet.

Troyer hevder det var Ranae, som han møtte nyttårsaften i fjor, som foreslo at de skulle spille inn en sextape sammen.

- På det tidspunktet synes jeg det var en god ide. Den var aldri ment for noen andre enn våres øyne. Jeg stolte fullstendig på henne selv om hun gjemte kameraet med tapen i på toppen av klesskapet hvor jeg ikke hadde mulighet til å få tak i den, forteller Troyer.

Rett etter at 39-åringen gjorde det slutt med Ranae fortalte hun at noen hadde stjålet sextapen fra huset. Senere diktet hun opp andre versjoner om hvordan den hadde forsvunnet, men Troyer skjønte at hun hadde hatt en finger med i spillet.

- Jeg gjorde det slutt med henne fordi hun følte at hun ikke kunne stole på meg. Hun trodde jeg bedro henne selv om jeg aldri gjorde det.

Mens Troyers ekskjæreste nekter for at hun er en "gold-digger"  og har vært sammen med ham kun for å fremme sin egen karriere er han selv usikker på hennes motiver.

- Da jeg var sammen med henne sa hun at hun ønsket å være en "seriøs skuespiller". Nå har jeg lyst til å spørre henne om hun er "en seriøs skuespiller med en sexvideo".

- Hva føler du for henne nå, spør Star magazine ham.

- Hat, er et beskrivende ord. Det triste er at hun leier et rom i huset mitt og nekter å flytte ut. Jeg må se om jeg klarer å få henne kastet ut på en eller annen måte.

Troyer føler seg så sviktet at at er redd han aldri vil finne kjærligheten igjen.

- Jeg kan ikke forklare det med ord hvor såret jeg er. På dette tidspunktet klarer jeg ikke å stole på noen, avslutter han til bladet.

LES OGSÅ: Hollywoods laveste menn