Tor Fløysvik ble angrepet på åpen gate

- Han klinte rett og slett til meg med all kraft, sier Tor Fløysvik.

BLE OVERFALT: «Skal vi danse»-dommer Tor Fløysvik (nummer to fra venstre) ble angrepet da han sammen med sine døtre skulle ta en «fredelig» kveldstur i Arendal.  Foto: Scanpix
BLE OVERFALT: «Skal vi danse»-dommer Tor Fløysvik (nummer to fra venstre) ble angrepet da han sammen med sine døtre skulle ta en «fredelig» kveldstur i Arendal. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Avslutningen på årets sommerferie ble mindre hyggelig enn hva «Skal vi danse»-dommer Tor Fløysvik (61) hadde ønsket seg. Familien var nemlig i Arendal som gjester i TV 2-programmet «Sommerspillet» da de bestemte seg for å ta en fredelig kveldstur i byen. Plutselig kjente han et kraftig slag nederst i ryggen, skriver Her og Nå.

- Jeg snudde meg, og fikk øye på en beruset person som rett og slett klinte til meg med all kraft. Pernille (16) holdt rundt meg da slaget rammet, og hun fikk store smerter i armen. Så begynte hun å gråte. En stund var vi redde for at armen hennes var brukket, men heldigvis gikk det bra, forteller Fløysvik til ukebladet.
 
«Skal vi danse» har tatt Norge med storm de siste årene. Dette har også ført til at trykket på dansedommeren er stort året rundt. Men 61-åringen synes det er hyggelig å slå av en prat med folk, og skriver mer enn gjerne autografer dersom folk ønsker det.
 
Men at han blir angrepet når han går på gata sammen med sine døtre - det har Fløysvik vanskeligheter med å takle.
 
- Jeg trives godt med å bli gjenkjent på gata, og at jobben jeg gjør i «Skal vi danse» blir lagt merke til. Men når folk angriper meg fysisk, er grensen nådd, mener han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Her er årets «Skal vi danse»-deltagere