Tor Endresen klarer ikke å se på datteren i «The Voice»

- Å være vitne til at min datter er med i en slik sangkonkurranse, nei, det blir for mye.

OPP PÅ GULLSTOL: - Lykke til videre i «The Voice»! Vi har stor tro på deg, sier Anne-Sophie Endresens stolte foreldre. For Siren og Tor har hun inntatt tronen for lengst. Foto: Tor Kvello, Se og Hør
OPP PÅ GULLSTOL: - Lykke til videre i «The Voice»! Vi har stor tro på deg, sier Anne-Sophie Endresens stolte foreldre. For Siren og Tor har hun inntatt tronen for lengst. Foto: Tor Kvello, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For ikke lenge siden stod Tor Endresen (55) på scenen under Melodi Grand Prix-finalen med Elisabeth Andreassen (57). Nå bivåner han sin eldste datters innsats i «The Voice» på TV 2.

Anne-Sophie Endresen (25) kvalifiserte seg forrige fredag for knockout-rundene i den gjeve sangkonkurransen.

For pappa er datterens «The Voice»-eventyr imidlertid i tøffeste laget.

– Å stå på scenen i Oslo Spektrum foran 8000 publikummere er bare glede, og jeg kjenner ikke en eneste nerve i kroppen. Men å være vitne til at min datter er med i en slik sangkonkurranse, nei, det blir for mye.

DATTERENS KORIST: På Storefjell fikk Tor æren av å være Anne-Sophies korist og akkompagnør. For tiden er de begge i studio for å spille inn hver sin plate. Foto: Tor Kvello, Se og Hør
DATTERENS KORIST: På Storefjell fikk Tor æren av å være Anne-Sophies korist og akkompagnør. For tiden er de begge i studio for å spille inn hver sin plate. Foto: Tor Kvello, Se og Hør Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Tor Endresen og datteren. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Tor Endresen og datteren. Foto: Se og Hør Vis mer

- Jeg var rett og slett utav meg av spenning. Jeg sa til Anne-Sophie etterpå at dette klarer jeg ikke å være med på, innrømmer Tor.

Samtidig legger han ikke skjul på stor stolthet over det hans eldste datter er i ferd med å få til.

Anne-Sophie er utdannet førskolelærer, og i sin tid var også pappa Tor innstilt på å bli lærer. Men så forandret musikken alt. Han ser ikke bort fra at det samme kan skje med datteren.

– Jeg kan egentlig ikke beskrive den følelsen jeg får når jeg hører henne synge. Anne-Sophie gir meg den ultimate gåsehud-opplevelsen. Det er et høydepunkt hver gang hun opptrer, roser Tor.

«The Voice» sendes på TV 2 fredager kl. 20.

LES OGSÅ: - Trodde ikke vi skulle vinne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer