Tor Endresen hadde dødsangst under «71 Grader Nord»

TV-innspillingen ble svært tøff for den norske artisten.

ANGSTFULL TUR: - Man kan jo vurdere å si nei, hvilket medfører at man blir merket og må i duell uansett. Det skjedde aldri, sier Tor Endresen, som likevel innrømmer at han var svært redd, til Seher.no. Foto: TVNorge
ANGSTFULL TUR: - Man kan jo vurdere å si nei, hvilket medfører at man blir merket og må i duell uansett. Det skjedde aldri, sier Tor Endresen, som likevel innrømmer at han var svært redd, til Seher.no. Foto: TVNorge Vis mer
Se video med Tor Endresen og Vendela Kirsebom nederst i saken!

SEHER.NO:  Mandag er det klart for den tredje episoden av TVNorges kjendisutgave av «71 Grader Nord», der ti kjendiser må løse utfordrende oppgaver i den norske villmarka.

En av dem er artisten Tor Endresen (51), og til Seher.no innrømmer den folkekjære bergensartisten at slet med angst flere ganger under innspillingen.

- Ja, jeg var livredd. Jeg hadde dødsangst opp til flere ganger, sier han når Seher.no møter ham i forbindelse med premieren for et par uker tilbake.

- På hvilken måte fikk du dødsangst?
 
- Fordi jeg har angst for blant annet fjellklatring. Og det har ikke så mye med høyden å gjøre, men heller alt dette som har med karabinkroker og det å gjøre. Jeg har sannsynligvis sett «Cliffhanger» en gang for mye. Men at jeg turte det, det hadde jeg aldri trodd. Det var helt vanvittig, forteller han.

Redselen til tross: 51-åringen vurderte aldri seriøst å gi seg i kampen om å ta seg først til Nordkapp.

- Man kan jo vurdere å si nei, hvilket medfører at man blir merket og må i duell uansett. Det skjedde aldri. Jeg hadde trodd at det skulle skje, men det skjedde aldri, sier han til Seher.no.

Til Seher.no har Endresen tidligere fortalt at han totalt gikk ned 14 kilo fra han la om kostholdet til han var ferdig med innspillingen av «71 Grader Nord». Etterpå spiste han på seg et par kilo.

- Det var sånn at folk sa til meg at jeg rett og slett måtte legge på meg litt igjen. Hvis man blir altfor tynn i ansiktet når man er på min alder blir man jo sånn skjelettaktig, så nå har jeg rett og slett spist på meg et par kilo for å komme i trivelsvekt igjen, har han tidligere uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brøt med kjæresten etter kjendis-reality   

Se video med Tor Endresen og Vendela Kirsebom her:[obj:media:9488]