Tør du gå med dette?

Daphne Guinness vet å ikle seg alternative kreasjoner.

IKON: Daphne Guinness er et moteikon utenom det vanlige. Foto: All Over Press
IKON: Daphne Guinness er et moteikon utenom det vanlige. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fashion-ikonet Daphne Guinness (44) har i en årrekke vært et kjent navn i moteverden, og i 1994 fikk hun navnet sitt på «hall of fame» over internasjonale best kledde kjendiser.

Hennes alternative og lekne klesstil har blitt rost opp i skyene av fotografer og klesdesignere, så vel som motepublikum. Guinness var nær venn med både motedesigner Alexander McQueen og moteredaktør Isabella Blow, som begge har begått selvmord.

Hennes unike måte å sette sammen klær og tilbehør på har fascinert en helt moteverden, og designere har stått i kø for å kle henne opp.

- Daphne forbløffer meg hele tiden. Når jeg tror hun har nådd toppen, kommer hun plutselig opp med noe enda bedre, har den verdenskjente designeren Valentino (79) sagt til Wmagazine.

Selv sier 44-åringen at hun «ser på det som å bo i klærne, mer enn å kle seg i dem».

Så spørs det om Guinness' vågale klesstil gir deg inspirasjon til julebordet...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Scarlett Johansson skjønner ikke hva folk skal med Facebook

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer