UTFORDRING: Dag Erik Pedersen utfordret sin nye NRK-kollega Truls Svendsen til å sykle Birkebeinerrittet sammen med ham i august på direkten.  Foto: NRK
UTFORDRING: Dag Erik Pedersen utfordret sin nye NRK-kollega Truls Svendsen til å sykle Birkebeinerrittet sammen med ham i august på direkten. Foto: NRKVis mer

- Tør du bli med på Birken?

Dag Erik Pedersen utfordret NRK-kollega på direkten. Hør svaret!

SEHER.NO: NRK-sportens Dag Erik Pedersen - som er tidligere proffsyklist - er glad i tøffe utfordringer.

Derfor tok han skikkelig i da han tirsdag ble bedt om å komme med en utfordring til sin ferske NRK-kollega Truls Svendsen i radioprogrammet "P3morgen" på NRK P3.

- I fjor hadde jeg jeg med meg en sprøytenarkoman i Birkebeinerrittet, som fullførte på 4 timer 16 minutter og 34 sekunder, som var helt ubegripelig.

- Derfor er det innlysende at årets utfordring går til Truls Svendsen. Er du klar for å sykle Birken med Dag Erik Pedersen?, spurte han på direkten.

En noe paff Svendsen - som i går også hadde premiere på sitt nye reiseprogram "E6" - følte etter en kort betenkningstid at han ikke kunne si annet enn ja til utfordringen.

- Jeg må jo bare takke ja. Jeg er jo ikke i stand til det nå, men har et halvt år på å komme i form, det skal jeg greie, svarte Svendsen.

Og da det ble hans utfordring til å sende en utfordring videre til neste gjest - TV 2s Øyvind Fjellheim - fortsatte han på Dag Erik Pedersens "Birken-bølge".

- Skal vi først gjøre det her, bør vi være mange. Så Øyvind, vil du være med, spurte Truls.

Men Dag Erik Pedersen og Truls Svendsen må se langt etter selskap fra den blide krølltoppen i sykkelløypa.

- Løpet går 29. august. Det er dagen etter 40-årsdagen min, klart jeg ikke er med da. Dessuten drar jeg til New York med hele vennegjengen min, det er verdens beste unnskyldning. Så Truls, du må nok sykle alene med Dag Erik Pedersen, sa han.

Hør intervjuet med Truls Svendsen her:


[obj:media:7376]
Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Slik ser idrettsstjernene ut nå!