Toppmodellen viste prins Charles tatoveringene sine

Det ble et meget muntert møte mellom Cara Delevingne og prins Charles på veldedighetsgalla.

«TATTIS»-INTERESSERT: Toppmodell Cara Delevingne (t.v) viste gladelig frem tatoveringene sine til en interessert prins Charles i London tirsdag. Hun og modellsøsteren Poppy (t.h) var blant gjestene på en veldedighetsfest arrangert av prinsen og hans h Foto: Stella Pictures
«TATTIS»-INTERESSERT: Toppmodell Cara Delevingne (t.v) viste gladelig frem tatoveringene sine til en interessert prins Charles i London tirsdag. Hun og modellsøsteren Poppy (t.h) var blant gjestene på en veldedighetsfest arrangert av prinsen og hans h Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske toppmodellen Cara Delevingne (20) gjør det svært skarpt om dagen, med store motekampanjer for blant andre Fendi, Mulberry og DKNY.

Hun sjarmerte også «Great Gatsby»-stjernen Leonardo DiCaprio (38) under filmfestivalen i Cannes i mai, og da hun gjestet en veldedighetsgalla i London tirsdag skrudde hun igjen på sjarmen.

Det var selveste prins Charles og hertuginne Camilla av Cornwall som var vertskap for mottakelsen, til inntekt for «Elephant Family» - en veldedighetsorganisasjon som arbeider for å hindre at den indiske elefanten blir utryddet i villmarken.

Men den utagerende unge modellen lot seg ikke vippe av pinnen i møte med det royale vertskapet. 20-åringen lot gladelig prins Charles beundre tatoveringene hennes, deriblant en løve hun har på den ene pekefingeren.

Ifølge The Sun besvarte hun prinsens interesse ved å spørre om han også hadde noen tatoveringer - i tillegg til å avsløre at hun dessuten har kroppskunst som proklamerer «Made in England».
 
Den intime opplysningen skal ha fått både prins Charles og hele Caras familie, som modellsøsteren Poppy (26), til å sprute ut i latter.
 
Også prinsens kone virket svært sjarmert av den frampå skjønnheten. Camilla av Cornwall hilste hjertelig på 20-åringen, som på sin side så strålende ut i en sort, fotsid kjole og en original hatt med en kameleonfigur som dekor.

Prins Charles og hertuginne Camilla ble dessuten avbildet mens de tullet med hverandre bak hver sin dyremaske - et gjennomgående antrekkstema på «Elephant Family»-festen på ærverdige Clarence House.

Se flere morsomme bilder fra festen i bildekarusellen nedenfor!

LES OGSÅ: - Han vil ha begge som date i Cannes

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer