FAREN REDDET HENNE: Ifølge toppmodellen Brooklyn Decker var det faren hennes som reddet henne fra å «ødelegge kroppen» da hun begynte som modell.  Foto: Stella Pictures
FAREN REDDET HENNE: Ifølge toppmodellen Brooklyn Decker var det faren hennes som reddet henne fra å «ødelegge kroppen» da hun begynte som modell. Foto: Stella Pictures Vis mer

Toppmodell takker pappa for å ha reddet kroppen

Brooklyn Decker takker faren for at hun ikke fikk spiseforstyrrelser.

Publisert
SEHER.NO:  Den amerikanske skuespillerinnen og modellen Brooklyn Decker (23), som er gift med tennisstjernen Andy Roddick, har gjort det svært godt på den internasjonale motehimmelen de siste årene.

23-åringens fantastiske kropp sikret henne blant annet forsiden på prestisjefulle Sports Illustrated i 2010, og bladet kåret henne «den beste sommerkroppen i 2010». I tillegg har hun gjort en rekke reklamekampanjer, deriblant for undertøy.


Ifølge Brooklyn har imidlertid ikke livet og karriere som internasjonal toppmodell vært bare enkel for henne.

I et ferskt intervju avslører nemlig 23-åringen at hun opplevde noen svært tunge stunder da hun først begynte å jobbe i motebransjen, særlig når det gjaldt vektpress og utseende, skriver The Huffington Post. 

- Jeg var alltid sammen med andre fremadstormende modeller. Det var folk som overspiste og kastet opp, alle så på hverandre spise. Det skremte meg. Jeg fastet og gikk på noen helt ville dietter, men endte likevel med å gå opp i vekt, sier modellen.


Ifølge Brooklyn var det faren som tilslutt klarte å sette en stopper for slankingen, og hindret henne i å få enda større problemer.

- Min far fikk meg til å slutte å tenke på alle andre, og satte en stopper for at jeg ødela kroppen min, sier hun.

Toppmodellen takker også moren for hennes hjelp i løpet av livet, men da i forhold til noe helt annet.

Ifølge Brooklyn var det nemlig mammaen som oppfordret henne til å begynne å barbere leggene.

- Jeg var 11 år og veldig hårete. Etter å ha spilt en fotballkamp kom min mor opp til meg og så at jeg hadde lange blonde hår på leggene som glitret i solen. Da sa hun «ok kjære, nå er det på tide». Så vi fant frem en barberhøvel og barberskum, men jeg fikk bare lov til å barbere meg opp til knærne, forteller 23-åringen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Fant kona i en katalog

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer