AVKLEDD: Til høyre poserer Miley på det offisielle coverbildet til remixen av hennes sang «Adore You». Nå har et ubeskjært og langt mer avslørende bilde fra fotoshooten blitt lekket på nettet. Foto: Fame Flynet/Spinnin Records
AVKLEDD: Til høyre poserer Miley på det offisielle coverbildet til remixen av hennes sang «Adore You». Nå har et ubeskjært og langt mer avslørende bilde fra fotoshooten blitt lekket på nettet. Foto: Fame Flynet/Spinnin RecordsVis mer

Toppløst Mileybilde lekket på nett

Fotoshooten til popstjernens nye single var enda mer avkledd enn coverbildet ga inntrykk av.

SEOGHØR.NO: Miley Cyrus (21) vakte oppsikt da hun i februar avslørte coveret til singelen «Adore You - Remix», som er laget sammen med DJen Cedric Gervais, på sin Twitter-side

På bildet hviler Miley iført en mørk parykk og ellers ingenting på overkroppen på en hestestatue.

Spekulasjonene begynte straks å rase blant fansen om Miley virkelig var toppløs på bildet.

Nå har den nakne sannhet kommet for en dag, etter at flere nettsteder og Twitter-brukere tirsdag la ut et nytt bilde fra Mileys fotoshoot.

Bildet viser ifølge Huffington Post en toppløs Miley på hesteryggen, og legger ikke skjul på at 21-årinen har lagt vekk sin fortid som den uskyldige Disney-stjernen «Hannah Montana» for godt.

Det er foreløpig ikke kjent hvem som står bak lekkasjen, men Miley-fansen blir neppe overrasket over a hun poserer uten klær på overkroppen.

I februar dukket hun opp som en toppløs Marilyn Monroe på forsiden av bladet Vogue.Måneden før dukket hun opp kun med plasterlapper på brystene for å promotere sin opptreden på MTV-programmet «Unplugged».

Tidligere har stjernen uttalt at hun føler seg hemmet når hun har på seg klær.

- Jeg får angst av å ha på meg klær. Jeg føler at jeg blir presset sammen, og hemmet av det. Så jeg gruer meg veldig til at vinteren er på vei, sa hun da hun i høst gjestet «The Ellen DeGeneres Show».

[views:embed:node_embed:block:67575]

LES OGSÅ: Toppløs, blond og falske tenner