KASTET KLÆRNE: - Britney var den første som kledde av seg, avslører studenten Matt etter den ville natten med artisten. Foto: All Over Press
KASTET KLÆRNE: - Britney var den første som kledde av seg, avslører studenten Matt etter den ville natten med artisten. Foto: All Over PressVis mer

Toppløse timer med Spears

Kun iført truse, forførte Britney Spears studenten Matt.

SEHER.NO: På seks timer gikk den 21 år gamle studenten Matt Encinias fra å være en av Britney Spears' (25) musikkvideo-statister, til å ha klint med hennes toppløs i et takbasseng i Hollywood.

Encinias avslører ovenfor Us Weekly at Spears nylig dro med seg sin daværende assistent Shannon Funk og noen håndplukkede mannlige statister vekk fra en musikkvideo-innspilling i Los Angeles.

Britney fikk personalet på hotellet Standard Downtown til å åpne bassenget eksklusivt for gjengen, og det tok ikke lang tid før den ustabile sangfuglen kastet klærne.

- Britney var den første som kledde av seg. Alle andre fulgte etter, forteller Matt.

- Jeg snudde meg rundt og så at hun var toppløs, og at hun hadde falske tatoveringer på brystvortene etter innspillingen.

Han sier at han ble fortalt at Britney, som kun var iført truse på tidspunktet, var bestemt på å kysse en gutt den natten.

- Og det var det hun gjorde. Oppdrag utført..., gliser han.

Matt avslører også at Spears etter et par timer satte i gang leken "Nøtt eller sannhet". De var jo tomme for alkohol!

- Jeg måtte kle helt av meg, gå ut av bassenget og å gå som om jeg var på en catwalk i et moteshow, sier kjekkasen, som påstår at Britney holdt på å le seg i hjel da han utførte stuntet.

Til slutt sier han at han ble med Britney på rommet - men hva som skjedde der får vi ikke vite før Us Weekly kommer i butikkhyllene...

Se flere bilder fra toppløsseansen med Britney HER! (ekstern lenke)

LES OGSÅ: - Hun er manisk-depressiv