<strong>FIKK HAKESLIPP:</strong> Charlotte Louise Isachsen ble overrasket over å måtte ligge toppløs i en boks på Karl Johan i Oslo. Men da hun først kom i gang, synes hun at shooten gikk greit. Foto: TV3
FIKK HAKESLIPP: Charlotte Louise Isachsen ble overrasket over å måtte ligge toppløs i en boks på Karl Johan i Oslo. Men da hun først kom i gang, synes hun at shooten gikk greit. Foto: TV3 Vis mer

Toppløse modeller skapte kaos på Karl Johan

- Eldre menn dyttet for å komme nærmere...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mandagens episode av «Top Model» skulle jentene på fotoshoot på Karl Johan. Oppgaven gikk ut på å vise frem strømpebukser i forskjellige farger, mens man samtidig ikke hadde noe på seg på overkroppen. Alt sammen skulle foregå i en liten hvit boks.

Det var det mange av jentene som reagerte på, blant dem Charlotte Louise Isachsen.

- Til å begynne med var det veldig merkelig å ligge halvnaken på Karl Johan i en boks. Jeg fikk litt hakeslipp, og tenkte: «Dette her kan dere ikke mene». Men jeg er ikke så beskjeden av meg, så det gjorde ikke så mye, forteller hun til Seher.no.

Det var stort oppmøte på Karl Johan, og mange folk ønsket å få med seg den dristige fotoshooten. Enkelte gikk litt lenger enn andre for å få et glimt av de lettkledde jentene.

- Vi stod i et vindu ovenfor og så shooten. Det er flere restauranter oppover i etasjene der vi holdt på, og det var lett tilgjengelig å se ned i boksen. Det var flere menn som hang ut av vinduene. I tillegg var det en sperring på bakken, som publikum skulle holde seg bak. Men sperringen stod veldig nærme, og eldre menn dyttet på sperringen for å komme seg enda nærmere.

Eirin Hagstrøm (18) la merke til det samme, og fortalte at det var mye oppstyr rundt fotograferingen.

- Folk var helt gale. Mange stoppet opp, og da jeg poserte så jeg mannfolk som hang ut av vinduene. Det føltes veldig rart, men man må bare legge det bak seg, sier hun til Seher.no.

Programleder Mona Grudt sa til Charlotte at hun slet litt i begynnelsen av fotoshooten. Det er deltageren enig i.

- Jeg er enig i at jeg slet litt i begynnelsen. Jeg synes det var ukomfortabelt, og det er vanskelig å være lang og tynn i en liten boks. Men jeg var fornøyd med bildet.

«Top Model» sendes mandag kveld klokken 20.30 på TV3.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hvordan kan han kalle meg chubby?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer