Toppløsbilde på avveie

- Mileys pappa vet ikke lenger hva han skal gjøre med henne.

IVRIG PÅ TWITTER: Miley Cyrus deler ofte private bilder av seg selv med sine fans på Twitter. Men nå har et toppløsbilde familien hennes ikke ønsker verden skal se, havnet på avveie ifølge National Enquirer. Foto: Stella Pictures
IVRIG PÅ TWITTER: Miley Cyrus deler ofte private bilder av seg selv med sine fans på Twitter. Men nå har et toppløsbilde familien hennes ikke ønsker verden skal se, havnet på avveie ifølge National Enquirer. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popartisten Miley Cyrus måtte forrige uke forsvare seg mot rykter om at hun hadde forstørret brystene, etter at hun dukket opp på den røde løperen i en svært utringet kjole.

Nå har brystene igjen fått 20-åringen - som er best kjent fra Disney-serien «Hannah Montana» - i trøbbel.

Ifølge bladet National Enquirer har nemlig et privat bilde av en toppløs Miley begynt å sirkulere med ekspressfart blant hennes venner og kjente.

På bildet, som skal ha blitt tatt i 2008, da Miley var kun 16 år gammel, drar hun ifølge bladet ned sin topp og blotter sitt venstre bryst.

Nyheten om toppløsbildet skal ha fått Mileys pappa, countrystjernen Billy Ray Cyrus, til å se rødt.

- Han forklarte henne i klare ord at dette kan ødelegger karrieren hennes. Hun har fortsatt mange unge og lettpåvirkelige jenter blant sine fans.

- Men Miley svarte at hun er 20 år nå og voksen. Hun er ikke lenger noen Disney-prinsesse. Billy Ray vet ikke lenger hva han skal gjøre med henne, sier en kilde nær familien til bladet ifølge Celebslam.com.


I tillegg til silikonryktene har Miley tidligere år også vakt oppsikt med sine uttalelser om at hun ser på seg selv som et dophue.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Disse brystene er helt ekte

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer